Filter

close

Harde feiten over kobaltchroom ringen
 
Kobaltchroom is 4x harder dan platina, 5x harder dan goud en 7x harder dan zilver, wat betekent dat uw as ring van kobaltchroom veel langer meegaat dan equivalenten van edelmetaal.

Kobalt Chrome ringen hebben compromisloze sterkte, dus niet alleen zijn ze zeer krasbestendig, ze zullen niet barsten of breken.

Hoewel Cobalt Chrome-ringen hard genoeg zijn dat ze niet buigen in je dagelijkse slijtage van de ring, maakt hun inherente sterkte ze kneedbaar genoeg om een breed scala aan diamanten, facetten en zelfs fraai gesneden stijlen te creëren.

Kobalt Chrome ringen zullen niet verkleuren.

Cobalt Chrome-ringen zijn hypoallergeen en bio-compatibel. Cobalt Chrome wordt al jaren op medisch gebied gebruikt en het menselijk lichaam is compatibel met implantaten die Cobalt Chrome gebruiken.

Zijn kobalt chroom ringen gevaarlijk?
Gemaakt van dezelfde hypoallergene en bio-compatibele legering als het kobalt chroom dat wordt gebruikt in tandheelkundige en gewrichtsimplantaten, zijn kobaltringen niet gevaarlijk om te dragen en veroorzaken geen irritatie of allergische reacties.Weergave:
 


Bezig met laden...

Laatst bekeken producten


| Meer

Geachte klant / Bezoeker,

Gezien de huidige situatie betreffende het Covid-19 virus verwachten wij en de post bedrijven top drukte in de komende weken i.v.m. toenemende online bestellingen.
Wij willen u dan ook verzoeken indien u voornemens bent een artikel uit onze webwinkel te bestellen voor de kerst, dit z.s.m. te doen en niet uit te stellen,
met name de artikelen waarbij wij de as moeten verwerken (bv asringen) dienen tijdig te worden besteld om deze nog voor de kerst geleverd te krijgen. 

Blijf veilig en zorg voor elkaar.

Team JB Memorials