Mini - Midi Urnen /

Urnen voor Dieren

Is uw geliefde huisdier onlangs overleden en bent u op zoek naar een unieke en betaalbare dieren urn? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. JB Memorials biedt u een ruim assortiment aan goedkope dieren urnen. Ideaal om de asresten van uw dierbare maatje voor altijd dicht bij u te kunnen bewaren.

(klik hier om verder te lezen)

 

Onze dieren urnen

 

Ons aanbod is zeer uitgebreid. Het grootste deel van onze dieren urnen is door ons zelf ontworpen. Alle handgemaakte urnen worden door ons op bestelling gemaakt in onze eigen werkplaats. U kunt bij ons terecht voor urnen in diverse soorten en maten. 

Behalve de ruime keuze uit verschillende modellen, heeft u ook de mogelijkheid om (in veel gevallen) zelf te bepalen welke decoratie de urn dient te krijgen.

Dit alles is uit te breiden met diverse opties, zoals het toevoegen van een graveer plaatje of theelichthouder. Natuurlijk mag u ook ten alle tijden contact met ons opnemen indien u speciale wensen of ideeën heeft. Wij bekijken dan samen met u wat de mogelijkheden met betrekking tot uw wensen zijn.

 

Waarom een dieren urn van JB Memorials?

 

De voordelen van het kopen van een dieren urn bij JB Memorials:

 

  • Ruim assortiment

  • Urnen in verschillende modellen en maten

  • Veelal handgemaakte urnen

  • Uit te breiden met eigen opties

  • Eigen wensen altijd bespreekbaar

 

Dieren urn kopen?

 

Bent u van plan om een dieren urn te kopen? Kijk dan een rond in de categorie dieren urnen. Indien u vragen heeft met betrekking tot een van onze urnen kunt u eenvoudig contact opnemen via het Contactformulier.

 Weergave:
  1 / 3  Bezig met laden...
   1  2 3  

Let op: De urnen in de categorie "Urnen voor mensen" kunnen uiteraard ook gebruikt worden voor de as van uw huisdier, de urnen op de pagina's die u nu bekijkt zijn grotendeels gericht op huisdieren.| Meer

Over ons

JB Memorials / Assieradenstunter is onderdeel van Bejora Trading V.O.F.

Bejora Trading is een jong familie bedrijf en sinds 2009 hebben wij ons hoofdzakelijk gericht op de verkoop van betaalbare as-sieraden, mini urnen en gedenkartikelen, grotendeels uit eigen productie en beheer.
Dit doen wij met veel passie, met als doel een betaalbare bijdrage te kunnen leveren in uw rouwproces.

Contact Gegevens

Bejora Trading vof.
Singel 12
6433AX Hoensbroek
KVK Nummer: 52948846
BTW: NL850679679B01

Klanten Service / Contact: 
info@jbmemorials.com

Wij hebben geen fysieke winkel of showroom, Verkoop uitsluitend via onze webwinkel

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW