Bezig met laden...

Zou u graag een locket of medaillon willen waarin een beetje as van een overleden dierbare kan worden verwerkt? Dat kan! Wij hebben een uitgebreide collectie medaillons en lockets waarin de as van uw dierbare door ons kan worden verwerkt.

 

Onze as medaillons

 

Op onze website vindt u medaillons en lockets van RVS en 925 sterling zilver. De gesloten medaillons zijn vrijwel allemaal gemaakt van zilver. Bij deze medaillons met as verwerken wij een kleine hoeveelheid as aan de binnenzijde. U kunt de as dus zien op het moment dat u het medaillon opent.

Onze lockets zijn verkrijgbaar in RVS zilverkleur en RVS met een gold plating. Bij deze lockets zijn er verschillende manieren van asverwerking mogelijk. Zo hebben wij lockets, waarbij de as verwerkt wordt in een speciale charm, die u los in de locket draagt, maar ook lockets waarin een as plaatje zit. Hier wordt de as verwerkt in de open ruimtes van het plaatje.

Het grote voordeel van de meeste lockets is dat u deze vaak naar eigen wens kunt personaliseren door middel van een graveerplaatje met bijvoorbeeld een foto of vingerafdruk naar keuze. Verder kunt u deze lockets verder afwerken met bijvoorbeeld een extra charm of een geboortesteentje.

 

Medaillon met as van JB Memorials

 

Nog even alle voordelen van onze medaillons en lockets op een rijtje:

 

  • Keuze uit gesloten medaillons van 925 sterling zilver

  • RVS lockets in zilver en goudkleur

  • Speciale asverwerking door middel van crystal hars

  • In een aantal gevallen te personaliseren door middel van een graveerplaatje met vingerafdruk of foto.

 

Medaillon met as kopen?

 

Indien u graag een medaillon met as bij ons wil kopen, kunt u deze eenvoudig bestellen op onze website. Indien u hulp nodig heeft bij het maken van een keuze mag u ten alle tijde contact met ons opnemen via het Contactformulier.

 


Laatst bekeken producten

Beste bezoeker,

Wij zijn van plan om nieuwe product foto's te maken. Maar voordat we hier aan beginnen zouden we graag van zoveel mogelijk mensen hun mening vragen.
In de link hieronder kunt u 5 vragen vinden met voorbeeldfoto's. U zou ons enorm helpen als u deze vragen zou willen beantwoorden.
Aan de hand van alle antwoorden die we ontvangen kunnen wij een goed beeld vormen hoe we het beste de product foto's kunnen maken.

Alvast bedankt voor het invullen!

Klik hier voor de vragenlijst