Heeft u pas afscheid moeten nemen van dierbare en bent u op zoek naar een betaalbare urn voor het bewaren van de as? Dan heeft u wellicht interesse in een van onze mini urnen en midi urnen. JB Memorials heeft een zeer ruime collectie betaalbare mini urnen en midi urnen in diverse uitvoeringen en maten. Onze collectie urnen bestaat deels uit handgemaakte urnen. Voor al deze urnen geldt dat ze door ons op bestelling gemaakt worden in onze eigen werkplaats.

Ook als u op zoek bent naar een kleine urn voor het as van uw geliefde huisdier zult u bij ons gegarandeerd een geschikte urn kunnen vinden.


 

De mini urnen en midi urnen van JB Memorials

  Mini - Midi As Urn 'Heart' in Diverse Kleuren en Afmetingen - HM421A

Ons aanbod in mini en midi urntjes is zeer ruim en uiteenlopend. Onze collectie bestaat uit bestaande urnen, maar voornamelijk ook uit handgemaakte mini urnen en midi urnen.

Vaak moet na het overlijden van een dierbare het as verdeeld worden tussen meerdere familieleden. U gaat dan op zoek naar een mooie passende urn, voor het bewaren van de asresten.

Maar ook als u het as wilt uitstrooien kan het fijn zijn om een gedeelte van het as te bewaren in een mini urn. Zo heeft u uw dierbare toch altijd een beetje bij zich.

Bij een crematorium bent u voor een dergelijke urn vaak een hoop geld kwijt.

Wij bieden u een ruime keuze goedkope mini urnen, die in de meeste gevallen volledig te personaliseren zijn naar eigen wens. Onze handgemaakt urnen kunnen vrijwel allemaal geschilderd worden in een kleur naar keuze. Daarbij is de mini urn vaak ook uit te breiden met een, door u zelf gekozen, decoratie. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid een handgemaakte urn te laten versieren met een hartje of een vlinder, of heeft u de keuze uit urnen met of zonder waxinelichtje/kaarsje.

Daarnaast kan bij bijna al onze urnen een graveerplaatje worden toegevoegd. Deze kunt u laten graveren met tekst, maar ook met bijvoorbeeld een vingerafdruk, of stukje eigen geschreven tekst van de overledene.

Bij veel van onze urntjes heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende maten. Zo hebben wij urntjes waar slecht een symbolische hoeveel as in bewaard kan worden, maar ook urnen waarin wel een liter as past. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk voor iedereen wel een passende mini urn te vinden is in onze webshop.

Mocht u toch niet kunnen slagen in het kiezen van een geschikte mini urn, mag u altijd contact met ons opnemen en uw eigen wensen en/of ideeën uiten. Wij zullen dan samen met u bekijken wat de eventuele mogelijkheden met betrekking tot uw eigen wensen zijn.

 

Waarom een mini urn van JB Memorials?

 Mini Urn 'Protected by Angels' Color Effect

De voordelen van het kopen van een mini urn bij ons:

  • Ruime keuze mini en midi urnen

  • Urnen in verschillende modellen en maten

  • Veelal handgemaakte urnen

  • Vrijwel geheel te personaliseren door middel van kleurkeuze en decoratie keuze

  • Uit te breiden met een graveerplaatje

  • Eigen wensen altijd bespreekbaar

 

Van plan om een mini urn te kopen?

 Mini As Urn 'Circle' in Diverse Kleuren - HM414

Wilt u graag een mini urn bij ons kopen? Laat u dan verrassen door de ruime keuze aan handgemaakte urnen op onze website. Voor al onze mini urnen klik hier, voor onze dieren urnen kunt u hier terecht. Indien u vragen heeft met betrekking tot onze urnen, of uw eigen wensen graag kenbaar wil maken, mag u contact met ons opnemen via het Contactformulier.

 


Laatst bekeken producten