Heeft u pas afscheid moeten nemen van dierbare en bent u op zoek naar een betaalbare urn voor het bewaren van de as? Dan heeft u wellicht interesse in een van onze mini (troost) urnen, midi urnen of duo urnen. JB Memorials heeft een zeer ruime collectie betaalbare mini urnen, midi urnen en een unieke collectie duo urnen in diverse uitvoeringen en maten. Onze eigen JB Memorials collectie urnen bestaat uit handgemaakte urnen. Voor al deze urnen geldt dat ze door ons op bestelling gemaakt worden in onze eigen werkplaats.
Deze urnen zijn eigen ontwerpen en daarom ook nergens anders verkrijgbaar.

Ook als u op zoek bent naar een kleine urn voor het as van uw geliefde huisdier zult u bij ons gegarandeerd een geschikte urn kunnen vinden.

Bent u op zoek naar een speciaal model mini/midi of duo urntje, laat het ons weten, misschien kunnen wij het voor u maken.


 

De mini (troost) / midi urnen en duo urnen van JB Memorials

 

Ons aanbod in mini en midi urntjes is zeer ruim en uiteenlopend. Onze collectie bestaat uit bestaande urnen, maar voornamelijk ook uit handgemaakte mini urnen en midi urnen.

Vaak moet na het overlijden van een dierbare het as verdeeld worden tussen meerdere familieleden. U gaat dan op zoek naar een mooie passende urn, voor het bewaren van de asresten.
Maar ook als u het as wilt uitstrooien kan het fijn zijn om een gedeelte van het as te bewaren in een mini urn. Zo heeft u uw dierbare toch altijd een beetje bij zich.
Bij een crematorium bent u voor een dergelijke urn vaak een hoop geld kwijt.
Wij bieden u een ruime keuze goedkope mini (troost) urnen, die in de meeste gevallen volledig te personaliseren zijn naar eigen wens. Onze handgemaakt urnen kunnen vrijwel allemaal geschilderd worden in een kleur naar keuze. Daarbij is de mini urn vaak ook uit te breiden met een, door u zelf gekozen, decoratie. Zo heeft u bijvoorbeeld de mogelijkheid een handgemaakte urn te laten versieren met een hartje, vlinder of ander symbool, ook heeft u de keuze uit urnen met of zonder waxinelichtje/kaarsje.
Daarnaast kan bij bijna al onze urnen een graveerplaatje worden toegevoegd. Deze kunt u laten graveren met tekst, maar extra speciaal ook met bijvoorbeeld een vingerafdruk, of stukje eigen geschreven tekst van de overledene.
Bij veel van onze urntjes heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende maten. Zo hebben wij urntjes waar slecht een symbolische hoeveel as in bewaard kan worden, maar ook urnen waarin wel een liter as past. Dit zorgt ervoor dat er eigenlijk voor iedereen wel een passende mini/midi urn te vinden is in onze webshop.
Mocht u toch niet kunnen slagen in het kiezen van een geschikte mini urn, mag u altijd contact met ons opnemen en uw eigen wensen en/of ideeën uiten. Wij zullen dan samen met u bekijken wat de eventuele mogelijkheden met betrekking tot uw eigen wensen zijn.

Duo-urnen: een krachtige symboliek van verbondenheid

Een duo-urn, is een urn die speciaal is ontworpen om de as van twee overledenen te bewaren. Dit kan een manier zijn om de diepe band tussen twee mensen, zoals partners, ouders en kinderen, te symboliseren, zelfs na de dood.

Waarom kiezen voor een duo-urn?

•    Een tastbare herinnering aan een blijvende band: Een duo-urn biedt een tastbare manier om de liefde en verbondenheid tussen twee mensen te eren, zelfs na hun overlijden. De urn kan een symbool zijn van de onbreekbare band die ze deelden en kan troost bieden aan nabestaanden.
•    Een unieke manier om samen te herdenken: In plaats van twee aparte urnen te kiezen, biedt een duo-urn de mogelijkheid om de herinnering aan twee dierbaren op een unieke en gepersonaliseerde manier te bewaren.
•    Verschillende designs en materialen: Duo-urnen zijn er in diverse designs. Er is voor ieder wat wils, waardoor u een urn kunt kiezen die past bij de persoonlijkheid en smaak van de overledenen.

Naast de symboliek van verbondenheid, bieden duo-urnen ook praktische voordelen:

•    Ruimtebesparend: Een duo-urn neemt minder ruimte in beslag dan twee aparte urnen. Dit kan een voordeel zijn als u beperkte ruimte heeft in uw huis.
•    Kostenbesparend: Een duo-urn kan in sommige gevallen een goedkopere optie zijn dan twee aparte urnen.

Onze Duo Urnen kunt u hier vinden: Klik Hier

 

Waarom een mini urn van JB Memorials?

 

De voordelen van het kopen van een mini urn bij ons:

  • Ruime keuze mini, midi en duo urnen

  • Urnen in verschillende modellen en maten

  • Veelal handgemaakte urnen (JB Memorials collectie)

  • Vrijwel geheel te personaliseren door middel van kleurkeuze en decoratie keuze

  • Meestal uit te breiden met een graveerplaatje

  • Eigen wensen altijd bespreekbaar

 

Van plan om een mini/midi of duo urn te kopen?

 

Wilt u graag een mini urn bij ons kopen? Laat u dan verrassen door de ruime keuze aan handgemaakte urnen op onze website.
Voor al onze handgemaakte mini urnen klik hier, voor onze dieren urnen kunt u hier terecht. Indien u vragen heeft met betrekking tot onze urnen, of uw eigen wensen graag kenbaar wil maken, mag u contact met ons opnemen via het Contactformulier.

 


Laatst bekeken producten