U bent op zoek naar een as ring? Dan hebben wij wellicht wat u zoekt. JB Memorials biedt u een ruim assortiment betaalbare as ringen met zowel zichtbare, als onzichtbare asverwerking. Wanneer u het as van uw dierbare overledene laat verwerken in een van onze ringen, draagt u uw geliefde altijd dicht bij zich.

 

Onze Asringen

Wanneer u op zoek bent naar een mooi sieraad voor het bewaren van een kleine hoeveelheid asresten van een overledene, denk dan eens aan een asring. In onze categorie asringen heeft u een ruime keuze uit ringen van diverse materialen.

U vindt bij ons as ringen met zichtbare en onzichtbare asverwerking in onder andere Tungsten, Cobalt Chrome, Titanium, Zilver en Edelstaal/RVS

In al deze ringen wordt de as door ons met een speciale UV bestendige crystal hars verwerkt.

Bij een groot deel van onze as ringen betekent dit dat de as van buitenaf zichtbaar is. Indien u het niet prettig vindt dat de as zichtbaar is, kunt u er door middel van een optie tijdens het bestelproces voor kiezen om het as onzichtbaar te laten verwerken. Dit gebeurt bijvoorbeeld door middel van een kleur laagje tussen de as en de hars laag. 

Verder staan er in onze webshop ook een aantal ringen waar bij de asverwerking plaatsvindt aan de binnenzijde van de ring. Bij deze ringen is de as dus van buitenaf niet zichtbaar. 

Voor een meerderheid van onze asringen geldt, dat zij door middel van een gravure gepersonaliseerd kunnen worden. Daarbij is het bij enkele ringen zelfs mogelijk om een vingerafdruk of tekst te laten graveren aan de buitenzijde.

  

Waarom een as ring van JB Memorials

 

Een aantal voordelen van het kopen van een asring bij ons: 

  • As ringen van duurzame materialen zoals Tungsten, Cobalt Chrome, Titanium, Zilver en RVS

  • Ruim assortiment

  • Zowel mogelijk met zichtbare, als onzichtbare asverwerking

  • Een uniek aandenken aan uw dierbare overledene

  • Te personaliseren door middel van een gravure

 

Wilt u een as ring kopen?

 

Wanneer u er voor kiest om bij JB Memorials een as ring te kopen, kunt u deze hier vinden. Indien u vragen heeft over de asverwerking of de mogelijkheden met betrekking tot het personaliseren van uw ring, kunt u contact met ons opnemen via het Contactformulier.

 


Laatst bekeken producten