Graveermogelijkheden

 

Voordelen van graveren

D.m.v. graveren kan een sieraad, memorydoosje of sleutelhanger geheel gepersonaliseerd worden naar wens.
Behalve foto's, vingerafdrukken en tekst zijn er ook ook nog andere mogelijkheden om het artikel te personaliseren d.m.v. graveren zoals o.a. met symbolen, logo's en zelfs handgeschreven tekst en tekeningen van kinderen.
Hierdoor is het mogelijk om een geheel eigen invulling te geven aan het personaliseren van een artikel en zodoende een schitterende herinnering of aandenken samen te stellen.
Prachtig voor jezelf, maar ook om kado te doen als bijvoorbeeld een troost geschenk.
Kortom, er is met graveren meer mogelijk dan dat wij op onze website kunnen weergeven.
Heeft u wensen, laat het ons dan weten via ons contactformulier

Wij zijn graag bereid samen met u na te gaan of uw wensen gerealiseerd kunnen worden.

Wij werken met de meest geavanceerde technieken en machines van dit moment, zowel mechanisch als ook laser

Foto's graveren

Een gegraveerde foto is een aandenken voor het leven, foto's worden in hoge resolutie gegraveerd en weergegeven in grijstinten.
Lever altijd een onbewerkte foto af met een zo hoog mogelijke resolutie, bewerkte foto's kunnen na het graveren vreemde strepen of vlekken vertonen die wij op de foto zelf niet kunnen waarnemen.
De kwaliteit van de foto bepaald het uiteindelijke resultaat van de gravure.
U kunt de foto digitaal via de mail aanleveren, of indien geen digitale foto aanwezig is kan deze ook per post aan ons verzonden worden.
Wij snijden en bewerken de foto zo optimaal mogelijk om een zo goed mogelijk graveer resultaat te behalen.
Realiseer u wel dat wij van een kwalitatief slechte foto uiteraard geen prachtige gravure kunnen maken.
Besteed dan ook voldoende tijd aan het uitzoeken van een geschikte foto.

Vingerafdrukken graveren

Het is ook mogelijk om vingerafdrukken te graveren, hiervoor dient u een vingerafdruk met zwarte inkt te nemen op wit papier en deze in te scannen op een hoge resolutie (voorkeur 600 dpi) en opslaan als foto (niet als pdf). Na het scannen kunt u dan de foto naar ons doorsturen via de mail. Stuur wel het originele bestand door en geen verkleind bestand.
TIP: Druk niet te hard met de vinger, handje of voetje op het papier, meestal blijft er dan een vlek over en geen afdruk met detail.
Het papier licht/matig aantikken levert meestal de beste resultaten op.
Wij hebben detail nodig om te graveren, een afdruk zonder detail kunnen wij niet graveren.

Gravures met uw eigen handschrift of het handschrift van een dierbare

Het is mogelijk een gravure uit te voeren met uw eigen handschrift, hiermee maakt u een sieraad nog persoonlijker en waardevoller.
Om uw eigen handschrift te kunnen graveren dient u ons te voorzien van de volgende informatie:

- Schrijf op een wit A4 vel uw tekst met een zwarte pen marker of viltstift (een potlood is niet toereikend om een kwalitatief goede gravure te krijgen)
- Als u een scanner heeft scant u nu de geschreven tekst op minimaal 300DPI als zwart/wit foto
- Sla nu de scan op als JPG foto (niet als pdf) en stuur deze per mail aan ons op info@jbmemorials.eu wij bewerken dan de tekst verder en kunnen deze dan graveren.
- Indien u geen scanner heeft kunt u ook de geschreven tekst per enveloppe aan ons opsturen. Bejora Trading Afd.: Graveren Singel 12 6433AX Hoensbroek

Ook het graveren van handgeschreven woorden van een dierbare uit bv een brief of van een kaart kunnen worden gegraveerd, mits de woorden niet te klein en duidelijk geschreven zijn. informeer naar de mogelijkheden.

Symbolen / logo's graveren / Eigen ontwerp, of zelfs een kinder tekening!!

Het is ook mogelijk om symbolen, logo's en eigen ontwerpen, etc. te graveren informeer hiernaar indien u dit wenst, de mogelijkheden zijn talrijk.

Tekst graveren

Betreffende tekst kunnen wij U 6 lettertypen aanbieden, mocht u liever zelf een lettertype aanleveren laat ons dit dan weten aan het einde van de bestelling in het vak Opmerkingen.

LET OP: Eenmaal gepersonaliseerde artikelen kunnen niet meer geruild of geretourneerd worden.

Vragen over graveren? Laat het ons weten via het contactformulier

Beste bezoeker,

Wij zijn van plan om nieuwe product foto's te maken. Maar voordat we hier aan beginnen zouden we graag van zoveel mogelijk mensen hun mening vragen.
In de link hieronder kunt u 5 vragen vinden met voorbeeldfoto's. U zou ons enorm helpen als u deze vragen zou willen beantwoorden.
Aan de hand van alle antwoorden die we ontvangen kunnen wij een goed beeld vormen hoe we het beste de product foto's kunnen maken.

Alvast bedankt voor het invullen!

Klik hier voor de vragenlijst