Bent u op zoek naar een mooi sieraad waarin u het as van een dierbare overleden kunt laten verwerken, maar houdt u niet van kettingen of ringen? Misschien kunt u dan eens een as armband overwegen. Wij van JB Memorials kunnen u een ruime collectie betaalbare as armbanden aanbieden.

 


Bent u op zoek naar een mooi sieraad waarin u het as van een dierbare overleden kunt laten verwerken, maar houdt u niet van kettingen of ringen? Misschien kunt u dan eens een as armband overwegen. Wij van JB Memorials kunnen u een ruime collectie betaalbare as armbanden aanbieden.

 

As armbanden van JB Memorials

 

Indien u zoekt naar een asarmband kunt u bij ons terecht voor armbanden waarin het as door ons vakkundig wordt verwerkt met een speciale crystal hars of armbanden die u thuis zelf kunt vullen met as van overledenen.

 

Armbanden met zichtbare en onzichtbare asverwerking

 

U vindt bij ons onder andere armbanden van Edelstaal/RVS, Leer en Zilver waarin de as al dan niet zichtbaar kan worden verwerkt door ons. Bij de armbanden met zichtbare asverwerking is er meestal een open ruimte in de armband waarin wij de as verwerken met een speciale hars. Het lijkt dan alsof de as zich achter glas bevindt.

Nieuw in ons assortiment zijn de, in VS zeer populaire, handgemaakte Kralen armbanden gemaakt van onder andere lava, agaat en labradoriet en afgewerkt met een prachtige as kraal.

En vergeet vooral niet om ook eens een kijkje te nemen bij onze eigen ontworpen, handgemaakte QúeB armbanden. Dit zijn as armbanden gemaakt van echt leer, met een Zamak sluiting, waarin de as door ons eveneens zichtbaar verwerkt wordt in een gleuf in de sluiting.

Deze armbanden kunnen naar wens geheel gepersonaliseerd worden door middel van een laser gravure van bijvoorbeeld een vingerafdruk of tekst op het leer. Ook kunt u deze armband laten graveren met een naam of een datum op de sluiting.

Bij de armbanden met onzichtbare asverwerking, wordt de as meestal verwerkt aan de binnenkant van de sluiting. De as is dan van buitenaf niet te zien.

 

Armbanden om zelf te vullen

 

Ook verkopen wij armbanden van RVS en (kunst) leder die voorzien zijn van een asbedel in de vorm van een hartje. Dit hartje kunt u thuis zelf vullen met een kleine hoeveel asresten van uw dierbare.

Omdat er steeds meer vraag is naar armbanden die zelf thuis gevuld kunnen worden, hebben wij ook onze collectie CúeB armbanden uitgebreid met een aantal prachtige armbanden die u thuis zelf kunt vullen met het as van uw dierbare. In de sluiting bevindt zich dan een kleine opening, afgesloten met een schroefje, waarin u een symbolische hoeveelheid as kunt plaatsen.

Kortom, in onze categorie as armbanden is er voor iedereen een passende as armband te vinden.

 

Dus, waarom een as armband van JB Memorials?

 

  • Groot assortiment betaalbare armbanden met asverwerking, of armbanden die u zelf thuis kunt vullen.

  • Ruime keuze handgemaakte lederen armbanden die volledig te personaliseren zijn door middel van een vingerafdruk en/of tekst op het leer.

  • Nieuw: Onze handmade kralen armbanden met zichtbare asverwerking

 

Betaalbare assieraden bestellen?

 

Indien u graag een as armband wil bestellen bij JB Memorials kunt u het beste een kijkje nemen in deze categorie. U kunt uw as armband eenvoudig bestellen en eventueel personaliseren door middel van een gravure. Indien u vragen heeft met betrekking tot een armband, of het graveren hiervan neem dan contact met ons op via het Contactformulier.

 


Laatst bekeken producten

Beste bezoeker,

Wij zijn van plan om nieuwe product foto's te maken. Maar voordat we hier aan beginnen zouden we graag van zoveel mogelijk mensen hun mening vragen.
In de link hieronder kunt u 5 vragen vinden met voorbeeldfoto's. U zou ons enorm helpen als u deze vragen zou willen beantwoorden.
Aan de hand van alle antwoorden die we ontvangen kunnen wij een goed beeld vormen hoe we het beste de product foto's kunnen maken.

Alvast bedankt voor het invullen!

Klik hier voor de vragenlijst