Bent u op zoek naar betaalbare assieraden? Dan zult u in deze categorie wellicht vinden wat u zoekt. Onze collectie crematie sieraden is zo uitgebreid, dat er voor iedereen wel een passend as juweel te vinden is.


GRAVEREN
Heel veel van onze sieraden en overige gedenk artikelen kunnen door ons professioneel worden gegraveerd met tekst, vingerafdrukken, eigen handschrift, symbolen, tekeningen enz.
Hierdoor wordt een sieraad of ander gedenkartikel nog persoonlijker.
Al het graveerwerk wordt door ons zelf uitgevoerd, wij beschikken over de meest moderne graveerapparatuur onder andere Fiber en CO2 laser machines, maar ook mechanische graveermachines.


Bent u op zoek naar betaalbare assieraden? Dan zult u in deze categorie wellicht vinden wat u zoekt. Onze collectie crematie sieraden is zo uitgebreid, dat er voor iedereen wel een passend as juweel te vinden is.
 

Zo heeft u onder andere de keuze uit sieraden met zichtbare asverwerking en sieraden waarin de as onzichtbaar verwerkt wordt. Natuurlijk vindt u bij ons ook assieraden die u thuis zelf kunt vullen met het as van de overledene. Veel van deze sieraden kunt u personaliseren door middel van een tekstgravure, de gravure van een vingerafdruk of het eigen handschrift van de overleden.

Buiten de “gewone” ashangers kunt u bij ons ook terecht voor prachtige hoogwaardige asringen, mooie en unieke asarmbanden, gedenk horloges met asverwerking en nog veel meer.

Alle door ons aangeboden sieraden zijn ook geschikt voor het bewaren van een kleine hoeveelheid asresten van uw huisdier

Kortom, hier vindt u alles voor de herdenking van de door u geliefde overledene.

 

Onze Collectie Assieraden

 

Als een dierbare overlijdt, brengt dit een verdrietige periode van rouw met zich mee. Na het overlijden volgt er altijd een afscheid. Dit kan zijn in de vorm van een begrafenis of crematie. Steeds meer mensen kiezen ervoor om gecremeerd te worden. Na de crematie krijgt u als nabestaanden de asresten van uw dierbare mee naar huis. U als nabestaande gaat dan op zoek naar een mooie asbestemming. U kunt er dan natuurlijk voor kiezen om de asresten in de urn te laten en deze een mooi plekje te geven in huis of in een urnenmuur, maar vaak vinden mensen het ook prettig om een gedeelte van de as dicht bij zich te dragen in de vorm van een as sieraad of rouwjuweel.

 

Ashangers

 Close2Me 'Protected' Sterling Zilveren Ashanger

As sieraden zijn er vele varianten. Zo vindt u bij ons bijvoorbeeld een ruime collectie ashangers van edelstaal/RVS, 925 Sterling Zilver, Tungsten, Titanium en zelfs van glas. Een groot deel van deze ashangers kunt u zelf thuis vullen, indien u dat wenst, maar we bieden u voor een klein bedrag ook een vul-service aan.

Indien u op zoek bent naar iets bijzonders, bent u wellicht geïnteresseerd in een van onze speciale ashangers. Zo bieden wij u ook diverse ashangers en Medaillons/Lockets aan in RVS en Zilver , waarin de as door ons (on)zichtbaar wordt verwerkt. In deze assieraden wordt het as van de overledene verwerkt met een door ons speciaal ontwikkeld crystal hars. Na deze manier van asverwerking lijkt het alsof de as zich achter glas bevindt.

 

Asringen

 JB Memorials Tungsten Carbide Brede Vingerafdruk Heren As Ring

Buiten al deze hangers bestaat ons aanbod ook uit een ruime collectie asringen. Onze ringen zijn verkrijgbaar in Tungsten, Cobalt Chrome, 925 Sterling Zilver, Edelstaal/RVS, Ceramic en Titanium. Vrijwel al onze ringen worden verkocht inclusief de asverwerking. Wij verwerken dan, net als bij de speciale ashangers, het as van uw dierbare in de ring. Hierbij heeft u in de meeste gevallen ook de keuze om het as onzichtbaar te laten verwerken, door middel van een kleur laagje over de as. Daarbij heeft u bij de meeste ringen nog de extra optie om deze te laten graveren met tekst, een vingerafdruk, of bijvoorbeeld een stukje zelfgeschreven tekst in het eigen handschrift van de overledene.

 

Asarmbanden

 JB Memorials Labradoriet Lava Dames As Armband

Een andere manier om uw dierbare te herdenken is door middel van een prachtige asarmband. De armbanden zijn bij ons verkrijgbaar in twee varianten: de armbanden om zelf te vullen en de armbanden waarin wij het as van de overledene verwerken. Van beiden varianten heeft u dan weer de keuze uit verschillende materialen. Wij verkopen armbanden van Edelstaal/RVS en 925 Sterling Zilver. Daarbij hebben we ook nog een ruime keuze aan handgemaakte lederen armbanden en armbanden gemaakt met kralen van labradoriet, lava en agaat. Deze handgemaakt armbanden worden op bestelling voor u gemaakt in onze eigen werkplaats.

 

Overige Assieraden

 Close2Me 'Teardrop From My Heart' Sterling Zilveren Ashanger

Om onze collectie compleet te maken hebben wij ook een aantal andere as-sieraden aan onze collectie toegevoegd. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor luxe horloges met asverwerking of oorsieraden met zichtbare asverwerking. Verder hebben wij een speciale exclusieve lijn Close2Me Assieraden, bestaande uit verschillende door ons ontworpen zilveren assieraden met zichtbare asverwerking.

Indien u liever geen sieraden draagt, of dit bijvoorbeeld door uw beroep niet kunt, kunt u wellicht de keuze maken voor het dragen van een as sleutelhanger die u zelf kunnen vullen met as van uw dierbare.

 

Waarom kiest u voor assieraden van JB Memorials?

 

  • Grote collectie betaalbare assieraden voor ieder budget.
  • Assieraden voor zowel mensen als dieren.
  • Ruime keuze uit ashangers om zelf te vullen in Edelstaal/RVS, 925 Sterling Zilver en Titanium.
  • Speciale ashangers met zichtbare en onzichtbare asverwerking.
  • Verschillende prachtige asringen met zichtbare en onzichtbare asverwerking, gemaakt van Tungsten, RVS, Cobalt Chrome, Titanium en Ceramic.
  • Mooie RVS en Lederen asarmbanden die u zelf thuis kunt vullen.
  • Armbanden van zilver waarin de as door ons verwerkt wordt.
  • Handgemaakte lederen armbanden en armbanden gemaakt van speciale kralen.
  • Asbestemming in de vorm van horloges, oorbellen en bijvoorbeeld sleutelhangers.
  • Veel al te personaliseren door middel van het graveren van tekst, vingerafdruk of het eigen handschrift van de overledene.

 

Assieraden bestellen?

 

Wilt u graag betaalbare en goedkope, maar duurzame assieraden kopen om een dierbare overledene te herdenken? Bekijk dan eens onze verschillende categorieën binnen de categorie assieraden. Hier staat alles netjes voor u onderverdeeld op bijvoorbeeld het soort sieraad of het materiaal waarvan het gemaakt is. Ook kunt u hier al direct onderscheid maken tussen producten om te zelf te vullen of producten waarin wij de as verwerken door middel van zichtbare of onzichtbare asverwerking.

Indien u vragen heeft over assieraden in het algemeen, of bijvoorbeeld over de asverwerking dan kunt u contact met ons opnemen via het Contactformulier

Veel van de informatie is ook te vinden op onze pagina Meest Gestelde Vragen en op de informatieve pagina's onder aan de website.


Laatst bekeken producten