U heeft onlangs afscheid moeten nemen van een overleden dierbare en bent op zoek naar een sieraad waarin u een gedeelte van het as van de overledene kunt bewaren? Dan zult u wellicht interesse hebben in een as ketting.
 


 

Wij hebben een groot aanbod in ashangers van diverse materialen. Al onze hangertjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen als Edelstaal/RVS, 925 Sterling Zilver, Titanium, Tungsten, of glas.

Daarbij, bieden wij u de keuze uit verschillende ashangers die u zelf kunt vullen, maar ook hangers waar in het as van uw dierbare door ons, al dan niet zichtbaar, wordt verwerkt met een speciaal ontwikkelde crystal hars.

Onze hangertjes zijn ook geschikt voor het bewaren van een kleine hoeveelheid asresten van uw overleden huisdier.

 

Onze ashangers

Close2Me© 'Broken Heart' Sterling Zilveren Ashanger - CM011ROOD

Na het overlijden van een dierbare volgt er vaak een crematie. U krijgt na enige tijd de asresten van uw dierbare mee naar huis en gaat dan op zoek naar een mooie bestemming voor de as. U kunt er dan voor kiezen om de asresten in een mooie urn te bewaren, of om het as uit te strooien op een plek die voor uw dierbare bijzonder was.

Vaak kan het u als nabestaande troost bieden om een klein gedeelte van de as bij u te dragen in de vorm van een as hanger. Speciaal hiervoor hebben wij een ruim aanbod in ashangers.

Wij maken onderscheid tussen twee soorten hangers, namelijk de ashangers die u zelf kunt vullen, en de hangertjes met zichtbare en onzichtbare asverwerking.

 

As hanger om zelf te vullen

925 Sterling Zilveren 'in my heart' Ashanger - Z017

Deze as hangers zijn verkrijgbaar in RVS, zilver, tungsten en titanium en zijn er in verschillende soorten en vormen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een hangertje in de vorm van een ster of van een hart.

De ashangers zijn voorzien van een kleine opening die wordt afgesloten door middel van een schroefje. U kunt deze hangertjes eenvoudig zelf vullen met een symbolische hoeveelheid asresten van uw dierbare. Bij uw bestelling ontvangt u van ons gratis een vul setje en een duidelijke vul instructie. Indien u uw sieraad liever niet zelf vult kunt u gebruik maken van onze gratis vul service.

Uitgelicht in deze categorie: Onze zelf ontworpen graveer harten: Dit zijn edelstalen ashangers in de vorm van een hartje en voorzien van een mooie standaard gravure op de voorzijde. De achterkant van deze hangers kunt u optioneel laten graveren met tekst of bijvoorbeeld een vingerafdruk.

 

Ashangers met zichtbare en onzichtbare asverwerking

Close2Me© 'Endless Love' Sterling Zilveren Ashanger - CM002

Buiten de ashangers die u zelf kunt vullen bieden wij u ook de keuze uit een ruim assortiment speciale hangers met zichtbare en onzichtbare asverwerking. Deze hangers zijn verkrijgbaar in RVS, zilver, glas en tungsten.

In ons atelier wordt er dan een kleine hoeveelheid as van uw dierbare verwerkt in de ashanger, door middel van een speciale crystal hars. Dit zorgt ervoor dat het lijkt alsof de as zich achter glas bevindt. Bij een groot deel van deze ashangers is de as zichtbaar van buitenaf, maar er zijn ook een aantal hangers verkrijgbaar waar de as bijvoorbeeld aan de achterzijde, of de binnenzijde wordt verwerkt.

Uniek in deze categorie is onze eigen Close2Me lijn. Een door ons zelf ontworpen collectie hangers en ringen van 925 sterling zilver, waarin de as door ons verwerkt wordt.

 

Waarom kiest u voor een ashanger van JB Memorials?

 

  • Uitgebreide collectie betaalbare ashangers.

  • Ashangers geschikt voor het bewaren van een symbolische hoeveelheid as van uw dierbare of huisdier.

  • Ruime keuze uit ashangers om zelf te vullen in Edelstaal/RVS, 925 Sterling zilver en Titanium.

  • Onze eigen ontworpen graveerharten in vele varianten.

  • Speciale ashangers met zichtbare en onzichtbare asverwerking.

  • Onze eigen Close2me lijn met bijzonder zilveren ashangers, waarin de as door ons verwerkt wordt.

 

Een ashangers bij ons bestellen?

 

Wilt u graag een as ketting bij ons kopen? Neem dan eens een kijkje in de verschillende categorieën op onze website. Ook kunt u hier al direct onderscheid maken tussen ashangers om te zelf te vullen, of hangertjes waarin wij de as van uw dierbare verwerken met een speciaal hars.

Indien u vragen heeft over een ashanger, of over de asverwerking dan kunt u contact met ons opnemen via het Contactformulier. De meeste informatie is al te vinden op onze pagina Meest Gestelde Vragen. Of op de informatieve pagina's onder aan de website.


Laatst bekeken producten