Assieraden / As Armbanden /

As Bedels

Indien u op zoek bent naar een hangertje waarin u een kleine hoeveel as van een dierbare kunt bewaren, maar u draagt liever geen ketting, dan kunt u een as bedeltje overwegen. Dit is een klein ashangertje dat u aan uw eigen armband kunt dragen.

Uiteraard vindt u bij ons ook complete armbandjes die voorzien zijn van een bedeltje voor het bewaren van een symbolische hoeveelheid as.

(klik hier om verder te lezen)

 

Onze collectie assieraden

 

Wanneer u het as van een dierbare overledene graag dicht bij u wil dragen, maar er niet van houdt om een ketting te dragen, kunt u een kleine hoeveelheid as bewaren in een as bedel. Momenteel bieden wij in onze webshop een aantal RVS as bedeltjes aan. Kleine hangertjes in de vorm van een hartje, of een honden pootje. Deze bedels kunt u aan een eigen armband bevestigen door middel van het verzilverde metalen armband schuifstuk.

Om uw as bedel nog persoonlijker te maken kunt u deze optioneel laten graveren. De hartjes kunnen zowel aan de voorkant, als aan de achterkant gegraveerd worden met een naam of een datum.

Voor de pootafdrukjes geldt dat ze alleen aan de achterzijde gegraveerd kunnen worden met een naam of datum.

Wanneer u het bedeltje liever niet aan een armband bevestigt, kunt u deze ook gebruiken als kleine tashanger of sleutelhanger.

Geen bijpassende armband? Neem dan eens een kijkje bij onze as armbanden. Een deel van deze armbanden is eveneens voorzien van een bedeltje die u zelf kunt vullen met een symbolische hoeveelheid as van uw geliefde of huisdier.

 

Waarom kiest u voor een as bedel?

 

  • Ook een ashangertje als u niet van kettingen houdt

  • Bedels in de vorm van een hartje of een pootje

  • Te personaliseren door middel van de gravure van een naam of een datum

  • Te bevestigen aan een eigen armbandje

  • Ook verkrijgbaar in combinatie met een bijpassende armband

 

As bedel bestellen?

 

Zou u graag een as bedeltje willen bestellen? Dit kunt u eenvoudig doen in onze webshop. U kunt dan direct kiezen voor een graveer optie om uw as bedel nog persoonlijker te maken.

Heeft u vragen over het bestellen van een bedeltje? Dan kunt u contact met ons opnemen via het ContactformulierWeergave:
 


Bezig met laden...

Laatst bekeken producten


| Meer

Over ons

JB Memorials / Assieradenstunter is onderdeel van Bejora Trading V.O.F.

Bejora Trading is een jong familie bedrijf en sinds 2009 hebben wij ons hoofdzakelijk gericht op de verkoop van betaalbare as-sieraden, mini urnen en gedenkartikelen, grotendeels uit eigen productie en beheer.
Dit doen wij met veel passie, met als doel een betaalbare bijdrage te kunnen leveren in uw rouwproces.

Contact Gegevens

Bejora Trading vof.
Singel 12
6433AX Hoensbroek
KVK Nummer: 52948846
BTW: NL850679679B01

Klanten Service / Contact: 
info@jbmemorials.nl

Wij hebben geen fysieke winkel of showroom, Verkoop uitsluitend via onze webwinkel

Alle bedragen zijn inclusief BTW -