Bestellen via E-Mail

Let op: Bestellingen via de mail zijn van harte welkom, echter deze kunnen pas in behandeling worden genomen op het moment dat wij de betaling hebben ontvangen. Er worden dus geen artikelen gereserveerd, dit gebeurt pas op het moment dat de bestelling definitief is en betaald is.

Als U een ring of ringen wilt bestellen via de mail check dan eerst even of de gewenste maat in de webshop voorradig is, als een ringmaat niet aangegeven staat bij het artikel is deze maat ook niet te leveren als u via de email bestelt.

LET OP: Indien u deze bestelling via email verstuurd gaat u ook akkoord met de voorwaarden van deze website.


| Meer

Geachte klant / Bezoeker,

Gezien de huidige situatie betreffende het Covid-19 virus verwachten wij en de post bedrijven top drukte in de komende weken i.v.m. toenemende online bestellingen.
Wij willen u dan ook verzoeken indien u voornemens bent een artikel uit onze webwinkel te bestellen voor de kerst, dit z.s.m. te doen en niet uit te stellen,
met name de artikelen waarbij wij de as moeten verwerken (bv asringen) dienen tijdig te worden besteld om deze nog voor de kerst geleverd te krijgen. 

Update 2Dec. 2020: Bij Post.nl blijven door ons verstuurde paketten soms wel 4-7 dagen liggen in het sorteer centrum alvorens ze in behandeling worden genomen !!
Post.nl geeft in de tracking dan aan: 
Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt
Wij begrijpen de frustratie echter dit is geheel buiten onze controle en wij kunnen dan ook helaas niets doen.

Blijf veilig en zorg voor elkaar.

Team JB Memorials