Bent u op zoek naar een uniek aandenken aan een bijzonder persoon? Dan kunnen wij u wellicht blij maken met een gedenksieraad met vingerafdruk. Wij bieden u in onze webshop een ruime keuze aan sieraden die, door middel van een gravure, voorzien kunnen worden van een vingerafdruk.
Bezig met laden...

 

Sieraad met vingerafdruk van JB Memorials

 

Een vingerafdruk is altijd uniek. Nergens zult u een tweede persoon vinden met dezelfde vingerafdruk. Dat maakt een vingerafdruk uiterst geschikt om een juweel te personaliseren. Op onze website vindt u zowel assieraden, als normale sieraden die u kunt laten graveren.

Onze collectie bestaat onder andere uit hangers, ringen, armbanden en sleutelhangers die geschikt zijn voor een gravure van een vingerafdruk van een dierbare.

Zo kunt u er bijvoorbeeld voor kiezen om een vingerafdruk te laten graveren op een ashanger, as armband of as ring, ter nagedachtenis aan een overledene.

Daarnaast is het ook mogelijk om de vingerafdruk van bijvoorbeeld uw kind of uw geliefde op een gedenk hanger, vingerafdruk ring, trouwring of relatiering te laten graveren.

JB Memorials Tungsten Carbide Brede Vingerafdruk Heren As Ring - RB046HV

Sieraad met vingerafdruk in het kort:

 

Waarom een sieraard met vingerafdruk?

 

  • Met de gravure van een vingerafdruk maakt u uw sieraad uniek en persoonlijk

  • Vingerafdruk is te graveren op ashangers, as armbanden en as ringen.

  • Gravure van een vingerafdruk van uw kind op een hanger

  • Graveren van de vingerafdruk van uw geliefde op een trouwring of relatiering

 

Een sieraad met vingerafdruk laten graveren?

 

Als u graag een sieraad met vingerafdruk bij ons zou willen bestellen kunt u het beste even rustig rondkijken in al onze categorieën. Wanneer u vragen heeft over het graveren van een sieraad, of u wilt de vingerafdruk door ons laten beoordelen, kunt u contact met ons opnemen via het Contactformulier.

 


Laatst bekeken producten