Bezig met laden...
  • check Assieraden voor elke beurs
  • check Gratis vulset + Lijm
  • check Meer dan 10 jaar ervaring
  • check Assieraden voor elke beurs
  • check Gratis vulset + Lijm
  • check Meer dan 10 jaar ervaring

Bent u geïnteresseerd in een ring met vingerafdruk? Dan wil ik u graag kennis laten maken met de vingerafdruk ringen van JB Memorials. In ons assortiment vindt u een groot aantal ringen, gemaakt van verschillende materialen, die geschikt zijn voor het graveren van een vingerprint. Ook het graveren van een vingerafdruk op een zegelring behoort tot de mogelijkheden.

 

Vingerafdruk ringen

JB Memorials Edelstalen Gepolijste Vingerafdruk Gedenk Ring - TR012

Indien u op zoek bent naar een mooi gedenksieraad, maar bijvoorbeeld niet de beschikking heeft over de asresten van een overledene, kan het heel mooi zijn om een ring met vingerafdruk bij ons te laten maken.

Een vingerafdruk is altijd uniek er zal nooit een tweede persoon zijn met dezelfde vingerafdruk. Dit zorgt ervoor dat een vingerafdrukring een zeer persoonlijk gedenksieraad is. U draagt op deze manier uw geliefde altijd dicht bij zich. Ook als u wel as van de overledene heeft en deze graag wil laten verwerken in een ring met vingerafdruk, kunt u bij ons terecht. U kunt dan eens een kijkje nemen in (link) deze categorie.

Onze vingerafdruk ringen zijn overigens niet alleen geschikt voor het gedenken van een dierbare overledene. Het zijn herinneringssieraden, ze kunnen dus zeker ook gedragen worden als herinnering aan bijvoorbeeld de geboorte van uw kind. Daarbij zijn deze ringen ook uitermate geschikt als trouwring of relatiering.

Naast de gravure van de vingerafdruk, op de buitenzijde van ring, kunt u uw ring nog persoonlijker laten maken door middel van een tekst gravure aan de binnenzijde van de ring.

JB Memorials Cobalt Chrome Brede Dames Vingerafdruk As Ring - RB046DV

Waarom een ring met vingerafdruk?

 

De voordelen nog eens op een rijtje:

 

  • Het gedenken van een dierbare overledene, als u niet de beschikking heeft over as

  • Een vingerafdruk is zeer uniek en persoonlijk.

  • Herinneringsieraden zijn niet alleen geschikt voor het gedenken van een overledene, maar ook als aandenken aan bijvoorbeeld een geboorte of als trouwring.

  • Nog persoonlijker te maken, door middel van een tekst gravure aan de binnenzijde van de ring.

 

Graveer ring kopen?

 

Wanneer u graag een ring met vingerafdruk wil laten graveren, kunt u om teleurstelling te voorkomen het beste eerst de vingerafdruk even mailen naar info@jbmemorials.com. Wij kunnen u dan direct zeggen of de vingerafdruk geschikt is om te graveren. Indien u andere vragen heeft over het graveren van een ring, kunt u contact met ons opnemen via het Contactformulier.


Laatst bekeken producten

Beste bezoeker,

Wij zijn van plan om nieuwe product foto's te maken. Maar voordat we hier aan beginnen zouden we graag van zoveel mogelijk mensen hun mening vragen.
In de link hieronder kunt u 5 vragen vinden met voorbeeldfoto's. U zou ons enorm helpen als u deze vragen zou willen beantwoorden.
Aan de hand van alle antwoorden die we ontvangen kunnen wij een goed beeld vormen hoe we het beste de product foto's kunnen maken.

Alvast bedankt voor het invullen!

Klik hier voor de vragenlijst