Zou u graag een locket of medaillon willen waarin een beetje as van een overleden dierbare kan worden verwerkt? Dat kan! Wij hebben een uitgebreide collectie medaillons en lockets waarin de as van uw dierbare door ons kan worden verwerkt.

(klik hier om verder te lezen)

 

Onze as medaillons

 

Op onze website vindt u medaillons en lockets van RVS en 925 sterling zilver. De gesloten medaillons zijn vrijwel allemaal gemaakt van zilver. Bij deze medaillons met as verwerken wij een kleine hoeveelheid as aan de binnenzijde. U kunt de as dus zien op het moment dat u het medaillon opent.

Onze lockets zijn verkrijgbaar in RVS zilverkleur en RVS met een gold plating. Bij deze lockets zijn er verschillende manieren van asverwerking mogelijk. Zo hebben wij lockets, waarbij de as verwerkt wordt in een speciale charm, die u los in de locket draagt, maar ook lockets waarin een as plaatje zit. Hier wordt de as verwerkt in de open ruimtes van het plaatje.

Het grote voordeel van de meeste lockets is dat u deze vaak naar eigen wens kunt personaliseren door middel van een graveerplaatje met bijvoorbeeld een foto of vingerafdruk naar keuze. Verder kunt u deze lockets verder afwerken met bijvoorbeeld een extra charm of een geboortesteentje.

 

Medaillon met as van JB Memorials

 

Nog even alle voordelen van onze medaillons en lockets op een rijtje:

 

  • Keuze uit gesloten medaillons van 925 sterling zilver

  • RVS lockets in zilver en goudkleur

  • Speciale asverwerking door middel van crystal hars

  • In een aantal gevallen te personaliseren door middel van een graveerplaatje met vingerafdruk of foto.

 

Medaillon met as kopen?

 

Indien u graag een medaillon met as bij ons wil kopen, kunt u deze eenvoudig bestellen op onze website. Indien u hulp nodig heeft bij het maken van een keuze mag u ten alle tijde contact met ons opnemen via het Contactformulier.

 Weergave:
 


Bezig met laden...

Laatst bekeken producten


| Meer

Over ons

JB Memorials / Assieradenstunter is onderdeel van Bejora Trading V.O.F.

Bejora Trading is een jong familie bedrijf en sinds 2009 hebben wij ons hoofdzakelijk gericht op de verkoop van betaalbare as-sieraden, mini urnen en gedenkartikelen, grotendeels uit eigen productie en beheer.
Dit doen wij met veel passie, met als doel een betaalbare bijdrage te kunnen leveren in uw rouwproces.

Contact Gegevens

Bejora Trading vof.
Singel 12
6433AX Hoensbroek
KVK Nummer: 52948846
BTW: NL850679679B01

Klanten Service / Contact: 
info@jbmemorials.nl

Wij hebben geen fysieke winkel of showroom, Verkoop uitsluitend via onze webwinkel

Alle bedragen zijn inclusief BTW -