Assieraden /

Assieraden Goud Kleur

Bent u op zoek naar gouden assieraden? Dan kunt u wellicht eerst eens overwegen om een kijkje te nemen bij onze goudkleurige RVS en Zilveren assieraden. Wij maken (op een uitzondering na) voor onze assieraden bewust geen gebruik van echt goud omdat goud een zeer zacht en krasgevoelig materiaal is, dat ook nog eens uitermate duur is in aanschaf.

Wij verkopen dus weliswaar geen echte gouden sieraden, maar onze goudkleurige sieraden zijn wel voorzien van een gold-plating en in enkele gevallen zijn deze zelfs verguld met 14kt Goud.

(klik hier om verder te lezen)

 

Ons assortiment assieraden met een goud plating

 

Omdat wij er bewust voor gekozen hebben om geen compleet echte gouden sieraden te verkopen, maar wel merken dat er veel vraag is naar goud, vindt u in onze webshop verschillende assieraden met een goud plating. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze goudkleurige ashangers van RVS, zilver en titanium. Dit zijn hoogwaardige ashangers met een gouden laagje, die u thuis eenvoudig zelf kunt vullen.

Daarnaast bieden wij u ook in onze lijn speciale assieraden zilveren en edelstalen ashangers, die voorzien zijn van een goud plating. In deze hangers wordt het as door ons zichtbaar verwerkt met een speciale crystal hars.

Buiten de ashangers vindt u bij ons ook een aantal ringen met goud. Zo hebben wij enkele 925 sterling zilveren ringen, waarin details verwerkt zijn met 14kt echt goud. Maar vergeet ook onze goudkleurige tungsten ringen niet. Prachtige ringen waarin het as van uw dierbare door ons zichtbaar verwerkt wordt met een speciale hars.

 

Assieraden goud kleurig van JB Memorials

 

Onze goudkleurige assieraden :

 

  • Voorzien van een prachtige gold plating

  • Stukken goedkoper dat echte gouden sieraden

  • Veel steviger en minder kras gevoelig dan sieraden van goud

  • Keuze uit onder andere ashangers en ringen met goud plating

 

Assierraad goud bestellen?

 

Indien u van plan bent een assieraad met goud plating bij ons te bestellen, neem dan eens een kijkje in deze categorie. Indien u hulp nodig heeft bij het maken van een keuze mag u ten alle tijde contact met ons opnemen via het Contactformulier

 Weergave:
  1 / 4  Bezig met laden...
   1  2 3 4  


Laatst bekeken producten


| Meer

Over ons

JB Memorials / Assieradenstunter is onderdeel van Bejora Trading V.O.F.

Bejora Trading is een jong familie bedrijf en sinds 2009 hebben wij ons hoofdzakelijk gericht op de verkoop van betaalbare as-sieraden, mini urnen en gedenkartikelen, grotendeels uit eigen productie en beheer.
Dit doen wij met veel passie, met als doel een betaalbare bijdrage te kunnen leveren in uw rouwproces.

Contact Gegevens

Bejora Trading vof.
Singel 12
6433AX Hoensbroek
KVK Nummer: 52948846
BTW: NL850679679B01

Klanten Service / Contact: 
info@jbmemorials.nl

Wij hebben geen fysieke winkel of showroom, Verkoop uitsluitend via onze webwinkel

Alle bedragen zijn inclusief BTW -