Filter

close
Bent u op zoek naar gouden assieraden? Dan kunt u wellicht eerst eens overwegen om een kijkje te nemen bij onze goudkleurige RVS en Zilveren assieraden. Wij maken (op een uitzondering na) voor onze assieraden bewust geen gebruik van echt goud omdat goud een zeer zacht en krasgevoelig materiaal is, dat ook nog eens uitermate duur is in aanschaf.

Wij verkopen dus weliswaar geen echte gouden sieraden, maar onze goudkleurige sieraden zijn wel voorzien van een gold-plating en in enkele gevallen zijn deze zelfs verguld met 14kt Goud.


Weergave:
  1 / 4  Bezig met laden...
  • check Assieraden voor elke beurs
  • check Gratis vulset + Lijm
  • check Meer dan 10 jaar ervaring
  • check Assieraden voor elke beurs
  • check Gratis vulset + Lijm
  • check Meer dan 10 jaar ervaring
   1  2 3 4  

 

Ons assortiment assieraden met een goud plating

 

Omdat wij er bewust voor gekozen hebben om geen compleet echte gouden sieraden te verkopen, maar wel merken dat er veel vraag is naar goud, vindt u in onze webshop verschillende assieraden met een goud plating. Denk hierbij bijvoorbeeld aan onze goudkleurige ashangers van RVS, zilver en titanium. Dit zijn hoogwaardige ashangers met een gouden laagje, die u thuis eenvoudig zelf kunt vullen.

Daarnaast bieden wij u ook in onze lijn speciale assieraden zilveren en edelstalen ashangers, die voorzien zijn van een goud plating. In deze hangers wordt het as door ons zichtbaar verwerkt met een speciale crystal hars.

Buiten de ashangers vindt u bij ons ook een aantal ringen met goud. Zo hebben wij enkele 925 sterling zilveren ringen, waarin details verwerkt zijn met 14kt echt goud. Maar vergeet ook onze goudkleurige tungsten ringen niet. Prachtige ringen waarin het as van uw dierbare door ons zichtbaar verwerkt wordt met een speciale hars.

 

Assieraden goud kleurig van JB Memorials

 

Onze goudkleurige assieraden :

 

  • Voorzien van een prachtige gold plating

  • Stukken goedkoper dat echte gouden sieraden

  • Veel steviger en minder kras gevoelig dan sieraden van goud

  • Keuze uit onder andere ashangers en ringen met goud plating

 

Assierraad goud bestellen?

 

Indien u van plan bent een assieraad met goud plating bij ons te bestellen, neem dan eens een kijkje in deze categorie. Indien u hulp nodig heeft bij het maken van een keuze mag u ten alle tijde contact met ons opnemen via het Contactformulier

 


Laatst bekeken producten


| Meer

Geachte klant / Bezoeker,

Gezien de huidige situatie betreffende het Covid-19 virus verwachten wij en de post bedrijven top drukte in de komende weken i.v.m. toenemende online bestellingen.
Wij willen u dan ook verzoeken indien u voornemens bent een artikel uit onze webwinkel te bestellen voor de kerst, dit z.s.m. te doen en niet uit te stellen,
met name de artikelen waarbij wij de as moeten verwerken (bv asringen) dienen tijdig te worden besteld om deze nog voor de kerst geleverd te krijgen. 

Update 2Dec. 2020: Bij Post.nl blijven door ons verstuurde paketten soms wel 4-7 dagen liggen in het sorteer centrum alvorens ze in behandeling worden genomen !!
Post.nl geeft in de tracking dan aan: 
Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt
Wij begrijpen de frustratie echter dit is geheel buiten onze controle en wij kunnen dan ook helaas niets doen.

Blijf veilig en zorg voor elkaar.

Team JB Memorials