Knuffel Troost Beer met Eigen Handschrift Dierbare - BE001 Knuffel Troost Beer met Eigen Handschrift Dierbare - BE001
Knuffel Troost Beer met Eigen Handschrift Dierbare - BE001 Knuffel Troost Beer met Eigen Handschrift Dierbare - BE001
Knuffel Troost Beer met Eigen Handschrift Dierbare - BE001

Artikelnummer

BE001

Verzendkosten

€ 8,95

Verwerkingstijd

5-7 werkdagen

€ 32,95
Prijs per stuk

Bestanden bij bestelling:

Upload bestand
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

MATERIAAL: Textiel

AFMETINGEN: 22cm hoog

DETAILS: Kinderen kunnen wij als ouders / opvoeders tegenwoordig heel goed helpen met rouwverwerking, er wordt genoeg over geschreven en er wordt voldoende aandacht aan besteed. Hoe anders was dit 25 jaar geleden nog.
Toch heeft ieder kind ook zijn of haar stukje rouwverwerking als we er niet bij zijn bijvoorbeeld in hun bed, of op momenten dat je er als ouder / opvoeder niet bij bent.

Wij van JB Memorials menen dan ook dat een troostbeer zoals wij die nu presenteren een bijdrage kan leveren aan de rouwverwerking van een kind, al was het alleen maar doordat dmv. het bedrukken van het shirt met enkele herkenbare woorden of o.a. een foto van de overledene. Zo krijgt de troostbeer iets persoonlijks voor het rouwende kind en heeft het iets waartegen het kan praten, kan huilen en misschien ook iets waar tegen het kwaad kan worden, kortom waardoor het rouwproces positief beinvloed wordt.

Waar vindt ik een stuk tekst van de overledene ? Vaak is dit te vinden in geschreven briefjes of kaartjes. 
Wat we tegenwoordig ook vaker zien is dat terminale patienten zelf willen helpen met het uitzoeken van gedenkartikelen voor hun nabestaanden en ze deze dan zelf willen geven, zodoende kunnen er héél persoonlijke gedenkartikelen ontstaan, op sieraden gedenkdoosjes en o.a. deze beer.

AS TOEVOEGEN:  Indien gewenst kunnen wij optioneel ook een kunststof asbuisje in de beer verwerken, de beer wordt dan geopend en na het inbrengen van het asbuisje wordt de beer dichtgenaaid, zodat het asbuisje niet verloren kan gaan.

LEVEROMVANG: Troostbeer zoals afgebeeld op de foto.

LET OP: NIET GESCHIKT VOOR KINDEREN VAN 0-3 JAAR

LEVERTIJD: 2-5 Werkdagen

DRUK MOGELIJKHEDEN: Het T-shirt van de beer kan bedrukt worden met tekst geschreven door de dierbare zelf of uw eigen tekst.

EXTRA INFORMATIE: 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.