Heeft u afscheid moeten nemen van iemand die u erg dierbaar is en zoekt u een mooie asbestemming die voorzien is van een foto van uw dierbare? Dan kunt u bij ons terecht voor een urn met foto. Zo kunt u uw geliefde altijd weer even zien op het moment dat u naar de urn kijkt.

(klik hier om verder te lezen)

 

Onze urnen met foto

 

Als u onlangs een dierbare bent verloren omdat deze is overleden, is het fijn om een tastbare herinnering in de vorm van een foto van deze persoon of huisdier te hebben. Maar tegelijkertijd bent u waarschijnlijk op zoek naar een mooie urn om (een gedeelte van) de as van de overledene in te bewaren.

Wij bieden u dan diverse mogelijkheden. U kunt bij ons bijvoorbeeld een handgemaakte urn met foto bestellen waarin in wij een foto op aluminium verwerken. De urn heeft een asruimte voor het bewaren van een kleine hoeveelheid asresten. De foto wordt door ons, door middel van sublimatie, verwerkt op een aluminium plaat. Het betreft hier dus een kleurenfoto, maar indien gewenst kan dit ook in zwart/wit of sepia voor u gemaakt worden.

Deze urn kunt u thuis zelf vullen en wordt dan ook geleverd met een duidelijke vulinstructie en een afsluit dopje.

Wilt u liever iets anders dan een urn met foto, dan kunt u er ook voor kiezen om een van onze fotolijsten te bestellen. Wij hebben bijvoorbeeld een 3d fotolijst waarin u behalve een foto, ook nog andere aandenkens kunt bewaren. Deze fotolijst is voorzien van een asbuisje, welke u thuis eenvoudig kunt vullen aan de hand van een meegeleverde vulinstructie.

Daarnaast bieden we u ook nog de mogelijkheid om te kiezen voor een van onze andere mooie fotolijsten. Wij kunnen deze lijst (indien gewenst) voorzien van een asblokje aan de achterzijde van de lijst. De as wordt dan door ons verwerkt door middel van een speciale hars en zal dan de vorm hebben van een hartje, of een traantje.

Waarom urn met foto van JB Memorials?

 

De voordelen van urn met foto:

 

  • Een prachtige asbestemming waarbij u uw dierbare altijd kan zien

  • Niet alleen urnen, maar ook fotolijsten met een asbuisje

  • Allen handgemaakt in onze eigen werkplaats

     

Een foto urn of fotolijst kopen?

Bent u van plan om een foto urn of fotolijst met asbestemming bij ons te kopen? Kijk dan eens in deze categorie. Indien u vragen heeft met betrekking tot een van onze urnen of lijsten mag u ten alle tijde contact opnemen via het Contactformulier.

 

Bezig met laden...

 


Laatst bekeken producten