2 / 2  Bezig met laden...
  1  2   

Zoekt u een uniek aandenken aan iemand die u dierbaar is? Dan zult u wellicht interesse hebben in een hanger met vingerafdruk. In onze webshop vindt u een ruime keuze aan ashangers en gedenk hangers die door ons gegraveerd kunnen worden met een vingerafdruk.

 

Waarom een hanger met vingerafdruk van JB Memorials?

Edelstalen Vingerafdruk Gedenkhanger - PAC379

Indien u kiest voor een hanger met een vingerafdruk, kiest u voor een uniek aandenken. Een vingerafdruk is zeer persoonlijk en u zult nooit een tweede persoon vinden met dezelfde afdruk. Dat maakt een vingerafdruk uiterst geschikt om een hanger optimaal te personaliseren. U vindt bij ons zowel ashangers als gedenk hangers, die u kunt laten graveren met een vingerafdruk.

U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een vingerafdruk van een dierbare overledene te laten graveren op een ashanger. Maar ook als u op zoek bent naar een hanger ter herinnering aan een andere speciale gebeurtenis, zoals een huwelijk, of de geboorte van uw kind.

Edelstalen/RVS Exclusieve 'Vingerafdruk' Hart Ashanger - B304VI

Hanger met vingerafdruk in het kort:

 

Waarom een hanger met vingerafdruk?

 

  • Een vingerafdruk maakt uw sieraad uniek en persoonlijk

  • Vingerafdruk te graveren op ashangers, maar ook op gedenkhangers

  • Gravure van een vingerafdruk van uw kind op een hanger

  • Graveren van de vingerafdruk van uw partner, als aandenken aan uw huwelijk

 

Een hanger met vingerafdruk bestellen?

 

Als u graag een hanger met vingerafdruk bij ons zou willen bestellen, kunt u het beste even rustig rondkijken in deze categorie, maar ook in de categorie ashangers. Wanneer u vragen heeft over het graveren van een sieraad, of u wilt de vingerafdruk door ons laten beoordelen, kunt u contact met ons opnemen via het Contactformulier.

 


Laatst bekeken producten

Beste bezoeker,

Wij zijn van plan om nieuwe product foto's te maken. Maar voordat we hier aan beginnen zouden we graag van zoveel mogelijk mensen hun mening vragen.
In de link hieronder kunt u 5 vragen vinden met voorbeeldfoto's. U zou ons enorm helpen als u deze vragen zou willen beantwoorden.
Aan de hand van alle antwoorden die we ontvangen kunnen wij een goed beeld vormen hoe we het beste de product foto's kunnen maken.

Alvast bedankt voor het invullen!

Klik hier voor de vragenlijst