Bezig met laden...

Bent u op zoek naar een as ring van zilver? Dan hebben wij wellicht een prachtige ring voor u. Wij hebben een ruime collectie betaalbare zilveren as ringen met zowel zichtbare, als onzichtbare asverwerking. Wanneer u er voor kiest om de as van uw dierbare te laten verwerken in een van onze ringen, kunt u uw geliefde altijd dicht bij u dragen.

 

Onze zilveren as ringen

 

Wanneer u een mooi sieraad zoekt, voor het bewaren van een kleine hoeveelheid asresten van een dierbare, neem dan eens een asring in overweging. In onze categorie zilveren as ringen heeft u een ruime keuze uit ringen van 925 sterling zilver.

U vindt bij ons zowel asringen met zichtbare, als onzichtbare asverwerking.

Wij verwerken een kleine hoeveelheid as van de overledene, met een speciale UV bestendige crystal hars, in de door u gekozen ring.

Bij een deel van deze ringen betekent dit dat de as zichtbaar is van buitenaf.

Wilt u liever niet dat de as zichtbaar is, kunt u wellicht kiezen voor een van de ringen waarbij de as wordt verwerkt aan de binnenzijde van de ring. Bij deze ringen is de as dus niet zichtbaar van buitenaf. Ook kunt u bij sommige artikelen voor onzichtbare asverwerking. We doen dan een kleurlaag over de as, zodat deze niet meer zichtbaar is of is gekleurd.

Waarom een zilveren as ring van JB Memorials

 

Een aantal voordelen van het kopen van een asring in zilver:

 

  • Ruime keuze uit 925 sterling zilveren as ringen

  • Ringen waarin de as door ons zichtbaar en onzichtbaar wordt verwerkt

  • Maar ook ringen met asverwerking aan de binnenzijde van ring.

 

Wilt u een as ring van zilver kopen?

 

Wanneer u er voor kiest om bij JB Memorials een as ring te kopen, kunt u deze eenvoudig bestellen in onze webshop. Ivoor eventuele vragen over de ringen of de asverwerking kunt u contact met ons opnemen via het Contactformulier of kunt u terecht bij onze meest gestelde vragen.

 


Laatst bekeken producten

Beste bezoeker,

Wij zijn van plan om nieuwe product foto's te maken. Maar voordat we hier aan beginnen zouden we graag van zoveel mogelijk mensen hun mening vragen.
In de link hieronder kunt u 5 vragen vinden met voorbeeldfoto's. U zou ons enorm helpen als u deze vragen zou willen beantwoorden.
Aan de hand van alle antwoorden die we ontvangen kunnen wij een goed beeld vormen hoe we het beste de product foto's kunnen maken.

Alvast bedankt voor het invullen!

Klik hier voor de vragenlijst