Bent u op zoek naar een armband die gegraveerd kan worden en geschikt is voor mannen? Dan hebben wij waarschijnlijk precies wat u zoekt. Wij bieden u een zeer uitgebreide collectie as armbanden en gedenk armbanden van diverse materialen (o.a. RVS en echt leer), die vrijwel allemaal gegraveerd kunnen worden.

U vindt bij ons as armbanden met zichtbare en onzichtbare asverwerking, of armbanden die u zelf kunt vullen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht voor gedenk armbanden, voor bijvoorbeeld het gedenken van de geboorte van uw kind.

 

Armband graveren voor heren bij JB Memorials

 

Ons assortiment armbanden om te graveren voor heren, bestaat uit 2 categorieën, namelijk onze as armbanden en onze gedenkarmbanden.

 

As armbanden om te graveren voor heren:

 

Als u op zoek bent naar een mooie bestemming voor de asresten van een onlangs overleden dierbare vindt u bij ons een uitgebreide collectie as armbanden. Wij hebben armbanden die u zelf kunt vullen en armbanden waarin de as door ons zichtbaar of onzichtbaar wordt verwerkt. Vrijwel al deze armbanden kunnen gepersonaliseerd worden middels een gravure.

U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een gegraveerde armband met een naam of datum, maar ook voor een armband met de vingerafdruk van uw geliefde.

 

Gedenkarmbanden:

 

Daarnaast hebben wij in ons assortiment ook een aantal gedenk armbanden die geschikt zijn voor andere gelegenheden. Onze gedenkarmbanden zijn bijvoorbeeld ook zeer geschikt voor het gedenken van een fijne bijzondere gebeurtenis, zoals de geboorte van uw kind of uw huwelijk.

Uitgelicht: onze handgemaakte, zelf ontworpen lederen QúeB gedenk Armbanden. Gemaakt van echt leder en voorzien van een Zamak sluiting die gegraveerd kan worden met bijvoorbeeld een naam.

Het leer kan gegraveerd worden met een vingerafdruk of bijvoorbeeld een stukje zelf geschreven tekst.

 

Heren armband graveren in het kort

 

Waarom een armband graveren voor heren?

 

  • Een as armband voor het gedenken van een overledene

  • Volledig te personaliseren middels gravures van bijvoorbeeld een vingerafdruk, of tekst in eigen handschrift

  • Ook een ruime keuze aan armbanden voor het gedenken van fijne bijzondere gebeurtenissen (geboorte/huwelijk)

  • Onze eigen collectie QúeB armbanden, gemaakt van echt leer

 

Heren armband graveren?

 

Wanneer u graag een heren armband wil laten graveren bij JB Memorials kunt u direct onderscheid maken tussen as armbanden en gedenk armbanden. Indien u vragen heeft over een van onze armbanden kunt u contact met ons opnemen via het Contactformulier.

 


Laatst bekeken producten


| Meer

Geen producten
Geachte klant / Bezoeker,

Gezien de huidige situatie betreffende het Covid-19 virus verwachten wij en de post bedrijven top drukte in de komende weken i.v.m. toenemende online bestellingen.
Wij willen u dan ook verzoeken indien u voornemens bent een artikel uit onze webwinkel te bestellen voor de kerst, dit z.s.m. te doen en niet uit te stellen,
met name de artikelen waarbij wij de as moeten verwerken (bv asringen) dienen tijdig te worden besteld om deze nog voor de kerst geleverd te krijgen. 

Blijf veilig en zorg voor elkaar.

Team JB Memorials