Bent u op zoek naar een sieraad waarin u een plukje haar van een dierbare overledene kunt bewaren? Of zoekt u een juweel voor het bewaren van het eerste plukje haar van uw kindje? Dan hebben wij wellicht enkele interessante producten voor u in onze collectie.
 


 

Onze Collectie Haar Sieraden

 

Wanneer een dierbare overlijdt brengt dit een periode van rouw met zich mee. Vaak gaan mensen op zoek naar een sieraad waarmee ze deze dierbare kunnen gedenken, bijvoorbeeld een as sieraad. Er zijn echter ook veel mensen die liever geen as van een overledene bij zich dragen of mensen die geen asresten van de overledene tot hun beschikking hebben. Voor deze mensen hebben wij een collectie haar sieraden in ons assortiment.

Dit zijn sieraden, gemaakt van verschillende materialen, die geschikt zijn voor het bewaren van een haarlok van een voor u dierbaar persoon of van uw geliefde huisdier.

In onze collectie haarsieraden vindt u verschillende hangers en sleutelhangers waarin een plukje haar bewaard kan worden. Daarnaast hebben wij ook een prachtige 925 sterling zilveren ring waarin een pluk haar wordt verwerkt dat zichtbaar is.

Uiteraard zijn al onze haar sieraden ook geschikt voor het bewaren van bijvoorbeeld het eerste plukje haar van uw kindje. Een mooie herinnering voor later.

925 Sterling Zilveren Haarlok Hanger - Z032H

Waarom kiest u voor haar sieraden van JB Memorials?

 

  • Hangers en sleutelhangers voor het bewaren van een haarlok

  • Prachtige zilveren ring waarin wij een plukje haar van uw dierbare verwerken

  • Een mooie armband waarin een haarlokje verwerkt kan worden

  • Ook geschikt voor het bewaren van het eerste plukje haar van uw kindje

 

Haar sieraden bestellen?

 

Zou u graag een haar sieraad bij ons willen bestellen? Neem dan eens op uw gemak een kijkje in onderstaande categorieën. Mocht u nog vragen hebben over onze haar sieraden of over de verwerking van het haar in de sieraden, dan kunt u contact met ons opnemen via het Contactformulier. Veel van de informatie is ook te vinden in onze rubriek Meest Gestelde Vragen.

 


Laatst bekeken producten


| Meer

Geachte klant / Bezoeker,

Gezien de huidige situatie betreffende het Covid-19 virus verwachten wij en de post bedrijven top drukte in de komende weken i.v.m. toenemende online bestellingen.
Wij willen u dan ook verzoeken indien u voornemens bent een artikel uit onze webwinkel te bestellen voor de kerst, dit z.s.m. te doen en niet uit te stellen,
met name de artikelen waarbij wij de as moeten verwerken (bv asringen) dienen tijdig te worden besteld om deze nog voor de kerst geleverd te krijgen. 

Update 2Dec. 2020: Bij Post.nl blijven door ons verstuurde paketten soms wel 4-7 dagen liggen in het sorteer centrum alvorens ze in behandeling worden genomen !!
Post.nl geeft in de tracking dan aan: 
Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt
Wij begrijpen de frustratie echter dit is geheel buiten onze controle en wij kunnen dan ook helaas niets doen.

Blijf veilig en zorg voor elkaar.

Team JB Memorials