Indien u op zoek bent naar een mooie bestemming waarin u een beetje as van een overleden dierbare kunt bewaren, maar u niet in de mogelijkheid bent om sieraden te dragen, kunt u overwegen om te kiezen voor een as sleutelhanger. U kunt op deze manier uw dierbare toch altijd dicht bij u dragen.


Weergave:
 


Bezig met laden...

 

Onze collectie as sleutelhangers

 

Soms kan het voorkomen dat u, bijvoorbeeld vanwege uw beroep of een allergie, geen sieraden kunt dragen. Toch wilt ook u graag een klein beetje as van een dierbare bij zich dragen. U kunt dan kiezen voor een assleutelhanger. Onze as sleutelhangers kunnen eenvoudig zelf gevuld worden met een symbolische hoeveelheid as.

De sleutelhangers zijn verkrijgbaar in diverse materialen zoals Aluminium en RVS. Ze zijn allen voorzien van een vul opening.

Een deel van onze sleutelhangers kan gegraveerd worden met foto of vingerafdruk van uw dierbare. Daarnaast kunt u natuurlijk ook kiezen voor een tekst gravure of een gravure van een stukje tekst in het handschrift van de overledene.

Op deze manier heeft u toch een mooie bestemming voor de as en neemt u uw dierbare overal mee naartoe.

 

Waarom kiest u voor een as sleutelhanger?

 

  • Een mooie asbestemming als u geen sieraden kunt dragen vanwege uw beroep of allergie

  • Deels te voorzien van een foto, of vingerafdruk gravure

  • Vrijwel elke as sleutelhanger kan gegraveerd worden met tekst

     

Een as sleutelhanger bestellen?

 

Wilt u graag een as sleutelhanger bestellen? U kunt dat eenvoudig doen op in deze categorie.

Heeft u vragen over het bestellen van een as sleutelhanger? Dan mag u altijd contact met ons opnemen via het Contactformulier.

 


Laatst bekeken producten


| Meer

Geachte klant / Bezoeker,

Gezien de huidige situatie betreffende het Covid-19 virus verwachten wij en de post bedrijven top drukte in de komende weken i.v.m. toenemende online bestellingen.
Wij willen u dan ook verzoeken indien u voornemens bent een artikel uit onze webwinkel te bestellen voor de kerst, dit z.s.m. te doen en niet uit te stellen,
met name de artikelen waarbij wij de as moeten verwerken (bv asringen) dienen tijdig te worden besteld om deze nog voor de kerst geleverd te krijgen. 

Update 2Dec. 2020: Bij Post.nl blijven door ons verstuurde paketten soms wel 4-7 dagen liggen in het sorteer centrum alvorens ze in behandeling worden genomen !!
Post.nl geeft in de tracking dan aan: 
Pakket is nog niet door PostNL ontvangen of verwerkt
Wij begrijpen de frustratie echter dit is geheel buiten onze controle en wij kunnen dan ook helaas niets doen.

Blijf veilig en zorg voor elkaar.

Team JB Memorials