Zou u graag een locket of medaillon willen waarin een beetje as van een overleden dierbare kan worden verwerkt? Dat kan! Wij hebben een uitgebreide collectie medaillons en lockets waarin de as van uw dierbare door ons kan worden verwerkt.

(klik hier om verder te lezen)

 

Onze as medaillons

 

Op onze website vindt u medaillons en lockets van RVS en 925 sterling zilver. De gesloten medaillons zijn vrijwel allemaal gemaakt van zilver. Bij deze medaillons met as verwerken wij een kleine hoeveelheid as aan de binnenzijde. U kunt de as dus zien op het moment dat u het medaillon opent.

Onze lockets zijn verkrijgbaar in RVS zilverkleur en RVS met een gold plating. Bij deze lockets zijn er verschillende manieren van asverwerking mogelijk. Zo hebben wij lockets, waarbij de as verwerkt wordt in een speciale charm, die u los in de locket draagt, maar ook lockets waarin een as plaatje zit. Hier wordt de as verwerkt in de open ruimtes van het plaatje.

Het grote voordeel van de meeste lockets is dat u deze vaak naar eigen wens kunt personaliseren door middel van een graveerplaatje met bijvoorbeeld een foto of vingerafdruk naar keuze. Verder kunt u deze lockets verder afwerken met bijvoorbeeld een extra charm of een geboortesteentje.

 

Medaillon met as van JB Memorials

 

Nog even alle voordelen van onze medaillons en lockets op een rijtje:

 

  • Keuze uit gesloten medaillons van 925 sterling zilver

  • RVS lockets in zilver en goudkleur

  • Speciale asverwerking door middel van crystal hars

  • In een aantal gevallen te personaliseren door middel van een graveerplaatje met vingerafdruk of foto.

 

Medaillon met as kopen?

 

Indien u graag een medaillon met as bij ons wil kopen, kunt u deze eenvoudig bestellen op onze website. Indien u hulp nodig heeft bij het maken van een keuze mag u ten alle tijde contact met ons opnemen via het Contactformulier.

 Weergave:
 


Bezig met laden...

Indien u op zoek bent naar een mooie bestemming waarin u een beetje as van een overleden dierbare kunt bewaren, maar u niet in de mogelijkheid bent om sieraden te dragen, kunt u overwegen om te kiezen voor een as sleutelhanger. U kunt op deze manier uw dierbare toch altijd dicht bij u dragen.

(klik hier om verder te lezen)

 

Onze collectie as sleutelhangers

 

Soms kan het voorkomen dat u, bijvoorbeeld vanwege uw beroep of een allergie, geen sieraden kunt dragen. Toch wilt ook u graag een klein beetje as van een dierbare bij zich dragen. U kunt dan kiezen voor een as sleutelhanger. Onze as sleutelhangers kunnen eenvoudig zelf gevuld worden met een symbolische hoeveelheid as.

De sleutelhangers zijn verkrijgbaar in diverse materialen zoals Aluminium en RVS. Ze zijn allen voorzien van een vul opening.

Een deel van onze sleutelhangers kan gegraveerd worden met foto of vingerafdruk van uw dierbare. Daarnaast kunt u natuurlijk ook kiezen voor een tekst gravure of een gravure van een stukje tekst in het handschrift van de overledene.

Op deze manier heeft u toch een mooie bestemming voor de as en neemt u uw dierbare overal mee naartoe.

 

Waarom kiest u voor een as sleutelhanger?

 

  • Een mooie asbestemming als u geen sieraden kunt dragen vanwege uw beroep of allergie

  • Deels te voorzien van een foto, of vingerafdruk gravure

  • Vrijwel elke as sleutelhanger kan gegraveerd worden met tekst

     

Een as sleutelhanger bestellen?

 

Wilt u graag een as sleutelhanger bestellen? U kunt dat eenvoudig doen op in deze categorie.

Heeft u vragen over het bestellen van een as sleutelhanger? Dan mag u altijd contact met ons opnemen via het Contactformulier.

 | Meer

Over ons

JB Memorials / Assieradenstunter is onderdeel van Bejora Trading V.O.F.

Bejora Trading is een jong familie bedrijf en sinds 2009 hebben wij ons hoofdzakelijk gericht op de verkoop van betaalbare as-sieraden, mini urnen en gedenkartikelen, grotendeels uit eigen productie en beheer.
Dit doen wij met veel passie, met als doel een betaalbare bijdrage te kunnen leveren in uw rouwproces.

Contact Gegevens

Bejora Trading vof.
Singel 12
6433AX Hoensbroek
KVK Nummer: 52948846
BTW: NL850679679B01

Klanten Service / Contact: 
info@jbmemorials.com

Wij hebben geen fysieke winkel of showroom, Verkoop uitsluitend via onze webwinkel

Alle bedragen zijn  inclusief  BTW