Bezig met laden...

U heeft gezocht naar Close2Me. Close2Me is een door ons zelf ontworpen lijn assieraden, gemaakt van 925 sterling zilver, omhuld met een laagje Rhodium. U heeft in deze categorie de keuze uit een aantal prachtige, unieke asringen en ashangers waarin de as van uw dierbare door ons verwerkt zal worden.

 

Onze Close2Me sieraden

Close2MeĀ© 'Unique' Sterling Zilveren Ashanger - CM001

In ons assortiment Close2Me sieraden vindt u assieraden in 2 categorieën, namelijk onze speciale asringen en onze eigen ontworpen ashangers

Onze asringen worden door ons voorzien van een asbolletje. Dit bolletje maken wij zelf, door een gedeelte van de asresten van uw dierbare te verwerken met een speciale crystal hars. Een prachtige manier om uw dierbare voor altijd dicht bij u te dragen. 

Daarnaast kunt u ook kiezen uit een collectie speciale ashangers. Deze as hangers hebben wij speciaal laten maken, naar eigen ontwerp. Unieke ashangers waarin de as door ons verwerkt wordt met een speciale crystal hars. De as van uw dierbare is dus zichtbaar aan de voorzijde, of achterzijde van de hanger. Indien gewenst kunt u de as optioneel laten voorzien van een kleurlaagje, zie keuzemenu.

Al onze Close2me sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver en zijn voorzien van een Rhodium coating. De Rhodium coating zorgt voor een unieke blijvende glans en voorkomt dat het zilver zwart wordt.

 

Close2me in het kort:

 

Nog even de voordelen van onze Close2me lijn op een rijtje:

 

  • Door ons zelf ontworpen unieke sieraden

  • Keuze uit ringen en ashangers met speciale asverwerking

  • 925 sterling zilver, afgewerkt met een rhodium coating voor een blijvende glans en om zwart worden van het zilver te voorkomen

 

Close2me bestellen?

 

Bent u van plan om een Close2me sieraad te bestellen? Kijk dan eens naar de mogelijkheden met betrekking tot de asverwerking bij de verschillende producten. U kunt vervolgens eenvoudig uw sieraad bestellen via de webshop. Indien u vragen heeft mag u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen middels het contactformulier.

 


Laatst bekeken producten

Beste bezoeker,

Wij zijn van plan om nieuwe product foto's te maken. Maar voordat we hier aan beginnen zouden we graag van zoveel mogelijk mensen hun mening vragen.
In de link hieronder kunt u 5 vragen vinden met voorbeeldfoto's. U zou ons enorm helpen als u deze vragen zou willen beantwoorden.
Aan de hand van alle antwoorden die we ontvangen kunnen wij een goed beeld vormen hoe we het beste de product foto's kunnen maken.

Alvast bedankt voor het invullen!

Klik hier voor de vragenlijst