Edelstalen Spiegelgepolijst Graveerplaatje - GR008 Edelstalen Spiegelgepolijst Graveerplaatje - GR008 Edelstalen Spiegelgepolijst Graveerplaatje - GR008
Edelstalen Spiegelgepolijst Graveerplaatje - GR008 Edelstalen Spiegelgepolijst Graveerplaatje - GR008 Edelstalen Spiegelgepolijst Graveerplaatje - GR008
Edelstalen Spiegelgepolijst Graveerplaatje - GR008

Artikelnummer

GR008

Verzendkosten

€ 5,55

Verwerkingstijd

3-4 werkdagen

€ 8,95
Prijs per stuk

Bestanden bij bestelling:

Upload bestand
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

MATERIAAL: 316L Edelstaal (Chirurgenstaal/RVS)

AFMETINGEN: 32x24x1mm

DETAILS: Dit rvs edelstalen spiegelgepolijst graveerplaatje kan worden gegraveerd met tekst, symbolen, vingerafdruk, foto of het eigen handschrift van een dierbare. De plaatjes kunnen dmv. een druppeltje lijm op alle ondergronden worden gelijmd en zijn geschikt voor binnen en buiten. Indien gewenst kunnen wij op verzoek ook een zelfklevende achterkant aanbrengen op dit graveerplaatje.

Het graveren van tekst en 1 standaard symbool (hartje, pootje enz.) is in de prijs inbegrepen, overige gravures zijn optioneel. (De gravures op de foto zijn bedoeld als voorbeeld)

EXTRA INFORMATIE: 

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Beste bezoeker,

Wij zijn van plan om nieuwe product foto's te maken. Maar voordat we hier aan beginnen zouden we graag van zoveel mogelijk mensen hun mening vragen.
In de link hieronder kunt u 5 vragen vinden met voorbeeldfoto's. U zou ons enorm helpen als u deze vragen zou willen beantwoorden.
Aan de hand van alle antwoorden die we ontvangen kunnen wij een goed beeld vormen hoe we het beste de product foto's kunnen maken.

Alvast bedankt voor het invullen!

Klik hier voor de vragenlijst