Zoekt u een hanger, waarin u een haarlokje van een dierbare overledene kunt bewaren? Of bent u op zoek naar een hangertje voor het bewaren van het eerste plukje haar van uw kind?

Dan vindt u bij ons wellicht wat u zoekt. In onze winkel vindt u verschillende haarlok hangers.

 
Bezig met laden...

 

Onze haarlok hangers

316L Edelstalen JB Memorials 'Traan' Haarhanger - RSP070H

Wanneer u afscheid heeft moeten nemen van een dierbaar persoon of u trouwe geliefde huisdier, gaat u waarschijnlijk op zoek naar een sieraad waarmee u deze dierbare kunt gedenken. Dit kan een as sieraad zijn, maar ook een sieraad waarin een plukje haar van uw dierbare geplaatst kan worden.

In onze categorie haar sieraden vind u een aantal hangers die geschikt zijn voor het bewaren van een klein plukje haar. Zo bieden wij u bijvoorbeeld hangers van RVS, Titanium en glas, waarin u zelf een plukje haar kunt plaatsen.

Daarnaast zijn er enkele 925 sterling zilveren hangers verkrijgbaar, waar wij voor u een plukje haar van een dierbare kunnen verwerken. In enkele gevallen verwerken wij het haar zichtbaar in de hangers, door middel van het gebruik van een speciale crystal hars.

 

Waarom kiest u voor een haarlok hanger van JB Memorials?

 

  • Hangers waarin u zelf een haarlok kunt plaatsen

  • Prachtige zilveren hangers, waarin wij een plukje haar van uw dierbare verwerken

  • Ook zeer geschikt voor het bewaren van het eerste haarlokje van uw kind

 

Haarlok hanger bestellen?

 

Wilt u graag een haarlok hanger bij JB memorials bestellen? Neem dan eens op uw gemak een kijkje in deze categorie.

Heeft u nog vragen over onze haarlok hangers of over de verwerking van het haar, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen via het Contactformulier. Veel van de informatie is ook te vinden in onze rubriek Meest Gestelde Vragen.

 


Laatst bekeken producten