U bent op zoek naar een ring waarin u een haarlok van een dierbare kunt bewaren? Wij hebben momenteel diverse haarlok ringen in ons assortiment.
Dit betreft een prachtige zilveren ringen die al dan niet zijn afgewerkt met schitterende zirkonia steentjes rondom de ruimte waarin het haar verwerkt wordt.


Weergave:
 


Bezig met laden...

 

Wat is Rhodium zilver?

 

Rhodium zilver houdt in, dat een ondergrond gebruikt wordt van messing, daar overheen komt een dikke laag 925 sterling zilver. Tot slot wordt het geheel afgewerkt met een rhodium coating.

De rhodium coating zorgt ervoor dat deze ring zijn prachtige glans behoudt en voorkomt dat het zilver verkleurt en/of zwart wordt.

In deze ring verwerken wij een klein plukje haar van een voor u dierbaar persoon of van bijvoorbeeld uw huisdier. Voor het verwerken van het haar maken wij gebruik van een speciale UV bestendige crystal hars. Hierdoor blijven de haartje zichtbaar en lijkt het alsof ze zich achter glas bevinden.

Heeft u nog vragen over de ring met haarlok of over de manier van haar verwerking? Neem dan vrijblijvend contact met ons op middels het Contactformulier.

 


Laatst bekeken producten


| Meer

Belangrijk, lees dit AUB.

Onze vakantie dit jaar vindt plaats van Zaterdag 24 Juli t/m Zondag 8 Augustus 
Bestellingen kunnen gewoon geplaats worden en worden verwerkt vanaf Maandag 9 Augustus op volgorde van binnenkomst.
Indien u as voor het bestelde sierraad dient op te sturen kunt u dit gewoon doen, er is altijd iemand aanwezig om de post aan te nemen. 


Team JB Memorials