Bent u op zoek naar een mooie armband die u kunt laten graveren met de vingerafdruk van een dierbare? Dan hebben wij waarschijnlijk precies wat u zoekt. Wij bieden u een uitgebreide collectie armbanden van diverse materialen (o.a. RVS en echt leer), die door middel van een gravure voorzien kunnen worden van een vingerafdruk.

 

Een armband met vingerafdruk van JB Memorials

 

Als een dierbare is overleden wilt u hem of haar graag op persoonlijke wijze gedenken en bij u dragen. Hiervoor bieden wij u een ruime collectie as armbanden. Onze collectie bestaat uit as armbanden die u zelf kunt vullen en armbanden met zichtbare en onzichtbare asverwerking.

Het grootste gedeelte van onze as armbanden kan gegraveerd worden met een vingeradruk van uw dierbare. Dit maakt de armband nog persoonlijker, aangezien een vingerafdruk altijd uniek is.
Edelstalen RVS Heren Vingerafdruk Gedenk Armband - GED002

Maar ook als u geen as van een overledene ter beschikking heeft omdat deze bijvoorbeeld is begraven, kunt u bij ons terecht voor een armband met vingerafdruk. U kunt dan eventueel kiezen voor een van onze lederen gedenk armbanden.

Natuurlijk zijn onze armbanden niet alleen geschikt voor het gedenken van een overledene. Onze armbanden zijn ook zeer geschikt voor het gedenken van een fijne, bijzondere gebeurtenis, bijvoorbeeld de geboorte van een kind. U kunt de armband dan bijvoorbeeld laten graveren met de vingerafdruk van uw kind.

 

Armband met vingerafdruk in het kort

 

Waarom een armband met vingerafdruk?

 

  • Een dierbare overledene gedenken door middel van een armband met vingerafdruk

  • Ruime keuze as armbanden en gedenk armbanden

  • Ook geschikt voor het gedenken van een fijne gebeurtenis, zoals de geboorte van uw kind

     

Armband met vingerafdruk kopen?

 

Indien u overweegt een armband bij ons te kopen kunt u direct onderscheid maken tussen armbanden met asverwerking of gedenk armbanden zonder asverwerking. Wanneer u vragen heeft over het graveren van een armband kunt u contact met ons opnemen via het Contactformulier.

 


Laatst bekeken producten

Geen producten