Bezig met laden...

Zoekt u mooie herinnering sieraden voor het gedenken van een bijzondere gebeurtenis? Dan heeft u wellicht interesse in een van onze gedenk armbanden. Bij ons vindt u een ruime collectie betaalbare gedenk armbanden van leer en RVS.

 

Een gedenk armband van JB Memorials

 

Bij het woord gedenken, denken we vrijwel direct aan een verdrietige gebeurtenis zoals het overlijden van een dierbare of het verlies van uw geliefde huisdier.

Maar gedenken doen we ook bij andere bijzondere gebeurtenissen. Zo kunt u bijvoorbeeld een gedenkarmband bestellen als herinnering aan uw huwelijk of aan de geboorte van uw kind.

Voor al deze bijzondere gelegenheden zult u bij ons een passende gedenkarmband vinden.

Onze armbanden zijn gemaakt van RVS of leer en zijn allemaal naar wens te personaliseren door middel van gravures.

Ze kunnen bijvoorbeeld door middel van een laser gravure voorzien worden van een vingerafdruk of tekst naar eigen keuze. Ook het graveren van een stukje tekst in eigen handschrift behoort tot de mogelijkheden.

Waarom een gedenk armband JB Memorials?

 

  • Groot assortiment betaalbare gedenk armbanden

  • Armbanden voor het gedenken van een overledene

  • Armbanden ter herinnering aan een fijne gebeurtenis, zoals een huwelijk of geboorte

  • Volledig naar wens te personaliseren

 

Gedenkarmband bestellen?

 

Bent u van plan om een gedenk armband bij ons te kopen? U kunt dit eenvoudig doen via onze webwinkel. Indien u vragen heeft over onze armbanden, of u wilt weten wat de mogelijkheden met betrekking tot het personaliseren zijn, neem dan contact met ons op via het Contactformulier.

 


Laatst bekeken producten

Beste bezoeker,

Wij zijn van plan om nieuwe product foto's te maken. Maar voordat we hier aan beginnen zouden we graag van zoveel mogelijk mensen hun mening vragen.
In de link hieronder kunt u 5 vragen vinden met voorbeeldfoto's. U zou ons enorm helpen als u deze vragen zou willen beantwoorden.
Aan de hand van alle antwoorden die we ontvangen kunnen wij een goed beeld vormen hoe we het beste de product foto's kunnen maken.

Alvast bedankt voor het invullen!

Klik hier voor de vragenlijst