Ring Graveren
 

Zou u graag een ring willen die gegraveerd kan worden, maar weet u niet waar u deze kunt vinden? Stop dan nu met zoeken. JB Memorials biedt u een ruime keuze aan ringen van diverse materialen (o.a. tungsten, titanium, zilver), die naar eigen wens gegraveerd kunnen worden aan de zowel de binnenkant als de buitenkant. Dit kan gaan om ringen met asverwerking voor het herdenken van een overledene, maar zeker ook om gedenk ringen, of zelfs relatieringen en trouwringen. Wij bieden u dus voor elke gelegenheid een unieke betaalbare graveer ring. Wij maken bij het graveren van onze ringen gebruik van de meest moderne apparatuur. Zo werken wij met een mechanisch graveer apparaat, maar kunnen wij ook laser gravures realiseren.

(klik hier om verder te lezen)

 

Onze graveer ringen

 

Als een dierbare overlijdt, wil u hem of haar graag op een persoonlijke manier gedenken en bij u dragen. U kunt er dan voor kiezen om een as ring te kopen en daarin het as van uw dierbare te laten verwerken. Maar wat nu als uw dierbare niet gecremeerd is of als u om wat voor reden dan ook geen asresten van de overledene heeft?

Wellicht kunt u dan overwegen om uw geliefde te herdenken door middel van het dragen van een graveer ring. 

Onze graveer ringen vindt u in vele varianten en materialen. U kunt deze ringen laten graveren met een naam of een datum of bijvoorbeeld met een korte tekst, maar u kunt er ook voor kiezen om de ring te laten graveren met een vingerafdruk van de overledene. Een vingerafdruk is altijd uniek en daardoor zeer persoonlijk. Een prachtige manier om uw dierbare te herdenken zonder assieraad. 

Nu kan het natuurlijk zo zijn dat u zowel geen asresten, als geen vingerafdruk van de overledene heeft. In dat geval kunt u eens opzoeken of u eventueel ergens een handgeschreven briefje vindt dat geschreven is door de persoon die u wilt gedenken. Wij kunnen dan een stukje van deze zelfgeschreven tekst in eigen handschrift graveren in of op de ring.

Natuurlijk zijn onze graveer ringen niet alleen geschikt voor het gedenken van een overledene. Deze ringen zijn ook uiterst geschikt als relatiering of trouwring. U kunt er dan voor kiezen om op beiden ringen elkaars vingerafdruk te laten graveren en aan de binnenkant de naam van uw geliefde en/of de trouwdatum. Verder kunt u een graveer ring natuurlijk ook gewoon cadeau doen, met bijvoorbeeld een vingerafdruk of tekst geschreven door een kind. Denk hierbij aan onder andere Vaderdag of Moederdag. Een mooi uniek cadeau voor iedere gelegenheid.

  

Graveer ringen in het kort

 

Waarom een graveer ring van JB Memorials?

 

  • Een dierbare overledene gedenken als u niet de beschikking heeft over as

  • We maken gebruik van de meest moderne apparatuur

  • Een ring met de gravure van een vingerafdruk, omdat een vingerafdruk zeer uniek en persoonlijk is.

  • Zelf geschreven tekst in eigen handschrift graveren, indien er geen vingerafdruk en as beschikbaar zijn

  • Ook uiterst geschikt als trouwring, of relatiering

  • Een mooi uniek cadeau voor elke gelegenheid

 

Graveer ring kopen?

 

Wanneer u van plan bent om een graveer ring bij JB Memorials te kopen, kunt u het beste eerst een kijkje nemen in deze categorie. Wanneer u ervoor kiest om een vingerafdruk te laten graveren, kunt u om teleurstelling te voorkomen het beste eerst de vingerafdruk even mailen naar info@jbmemorials.com. Wij kunnen u dan direct zeggen of de vingerafdruk geschikt is om te graveren. Indien u andere vragen heeft over het graveren van een ring, kunt u contact met ons opnemen via het Contactformulier.Weergave:
  2 / 3  Bezig met laden...
  1  2  3  


Laatst bekeken producten


| Meer

Over ons

JB Memorials / Assieradenstunter is onderdeel van Bejora Trading V.O.F.

Bejora Trading is een jong familie bedrijf en sinds 2009 hebben wij ons hoofdzakelijk gericht op de verkoop van betaalbare as-sieraden, mini urnen en gedenkartikelen, grotendeels uit eigen productie en beheer.
Dit doen wij met veel passie, met als doel een betaalbare bijdrage te kunnen leveren in uw rouwproces.

Contact Gegevens

Bejora Trading vof.
Singel 12
6433AX Hoensbroek
KVK Nummer: 52948846
BTW: NL850679679B01

Klanten Service / Contact: 
info@jbmemorials.nl

Wij hebben geen fysieke winkel of showroom, Verkoop uitsluitend via onze webwinkel

Alle bedragen zijn inclusief BTW -