Heeft u momenteel te maken met een bijzondere gebeurtenis en bent u daarom op zoek naar passend sieraad om deze gebeurtenis te gedenken? Dan heeft u wellicht interesse in een van onze gedenksieraden.

Wij bieden u een grote collectie aan sieraden voor het gedenken vrijwel elke gelegenheid. Of het nu gaat om de herinnering aan een fijne gebeurtenis, zoals de geboorte van uw kind, uw huwelijk of een jubileum, of om een verdrietige gebeurtenis zoals de herinnering aan een overleden dierbare. In onze webshop vindt u ze allemaal in vele varianten. Al onze gedenk sieraden zijn te personaliseren, zodat u altijd een uniek bijzonder sieraad bij u draagt.

(klik hier om verder te lezen)

 

De gedenksieraden van JB Memorials

 

Allereerst de vraag: Wat is gedenken eigenlijk?

Gedenken is het denken aan en stilstaan bij een bijzonder gebeurtenis.Bij gedenken, denken we in eerste instantie vrijwel altijd aan een verdrietige gebeurtenis, zoals het overlijden van een dierbaar persoon, of het verlies van uw lieve huisdier.

Maar gedenken is veel meer. Gedenken doen we ook bij overige gebeurtenissen. Zo kunt u bijvoorbeeld de geboorte van uw kinderen gedenken, of uw huwelijk. Maar ook een vriendschap, of een speciale gelegenheid zoals een jubileum vallen onder gedenken. 

Voor alle gelegenheden vindt u in onze collectie een passend gedenksieraad. Dit kan zijn in de vorm van een graveer hanger, of een graveer ring, of ook door middel van een sleutelhanger of een mooie armband.

 

Gedenk hangers

Edelstalen Foto Graveer Gedenkhanger - GE001

Populaire gedenksieraden zijn onder andere onze graveerhangers. Een hangertje van zilver of RVS, welke u kunt personaliseren door middel van verschillende gravures. Zo kunt u onze hangertjes bijvoorbeeld voorzien van een foto of vingerafdruk, of laten graveren met tekst. Ook het graveren van zelf geschreven tekst, of een tekening van een van uw kinderen behoren tot de mogelijkheden.

 

Gedenk ringen

JB Memorials Sterling Zilveren Tekst Gedenk Ring-8mm - RB068

Ook onze uitbegreide collectie gedenk ringen valt onder onze populaire gedenkartikelen. Onze ringen zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal, zoals RVS, titanium, tungsten en zilver. Ze kunnen net als de gedenkhangers gegraveerd worden met door u gekozen tekst, met de naam van uw geliefde, of een datum die u graag wenst te gedenken.

Daarnaast bieden we ook een speciale lijn met vingerafdruk ringen. De ring kan aan de buitenzijde gegraveerd worden met een vingerafdruk van een dierbaar persoon. De binnenzijde van de ring kan optioneel gegraveerd worden met tekst.

Onze vingerafdruk ringen zijn uiterst geschikt als trouwring of relatie ring.

Ook op onze ringen is het mogelijk om een stukje zelf geschreven tekst van een dierbare te graveren in eigen handschrift, als u dat graag zou willen.

 

Gedenkarmbanden

QúeB Memorials Lederen Gedenk Armband - ZA011G

Buiten onze gedenk ringen en gedenk hangertjes vindt u bij ons ook een ruime collectie aan gedenk armbanden. Deze zijn gemaakt van RVS, of handgemaakt van echt leder.

Ze kunnen vrijwel allemaal door middel van laser gravure worden gegraveerd met vingerafdruk, of tekst. In principe ontwerpt u dus uw eigen gedenksieraden.

 

Sleutelhangers

Edelstalen Graveerbare Gedenk Sleutelhanger - KEY15

Heeft u niet de mogelijkheid om sieraden te dragen,vanwege uw werk, of omdat u kampt met allergieën? Dan kunt u wellicht kiezen voor een sleutelhanger.

In onze webshop vindt u een reeks edelstalen sleutelhangers die gegraveerd kunnen worden met een foto over vingerafdruk. Deze kunt u dan optioneel uitbreiden met tekstgravure op de achterzijde.

Daarnaast hebben wij een aantal handgemaakte lederen sleutelhangers, en een aantal aluminium sleutelhangers die geschikt zijn om te laten personliseren door middel van tekst gravure.

 

Waarom kiest u voor gedenk sieraden JB Memorials?

 

  • Ruime keuze uit diverse soorten betaalbare gedenksieraden.

  • Hangers die gegraveerd kunnen worden met een foto, vingerafdruk, tekst in eigen handschrift, of een tekening van uw kind. Dit maakt uw sieraad extra persoonlijk.

  • Ring met vingerafdruk of tekst in eigen handschrift en ring met tekst gravure.

  • Armbanden die geheel naar wens te personaliseren zijn.

  • Sleutelhangers, voor als u niet de gelegenheid heeft om een gedenksieraad te dragen.

  • Kortom, voor elke gelegenheid een passend persoonlijk gedenksieraad.

 

Gedenk sieraad bestellen?

 

Bent u van plan om een gedenk sieraad bij ons te kopen? Neem dan eens een kijkje in de verschillende categorieën op onze website.

Indien u vragen heeft over onze sieraden, of u wilt weten wat de mogelijkheden met betrekking tot het personaliseren zijn, neem dan contact met ons op via het Contactformulier

 Weergave:
 


Bezig met laden...

Hierboven vindt u de 6 meest verkochte gedenksieraden
Voor alle gedenksieraden kies boven aan de pagina de juiste categorie


Laatst bekeken producten


| Meer

Over ons

JB Memorials / Assieradenstunter is onderdeel van Bejora Trading V.O.F.

Bejora Trading is een jong familie bedrijf en sinds 2009 hebben wij ons hoofdzakelijk gericht op de verkoop van betaalbare as-sieraden, mini urnen en gedenkartikelen, grotendeels uit eigen productie en beheer.
Dit doen wij met veel passie, met als doel een betaalbare bijdrage te kunnen leveren in uw rouwproces.

Contact Gegevens

Bejora Trading vof.
Singel 12
6433AX Hoensbroek
KVK Nummer: 52948846
BTW: NL850679679B01

Klanten Service / Contact: 
info@jbmemorials.nl

Wij hebben geen fysieke winkel of showroom, Verkoop uitsluitend via onze webwinkel

Alle bedragen zijn inclusief BTW -

Geachte klant,

Wij zijn open en bestellingen worden op de gebruikelijke manier verwerkt.
De verwerkings tijden staan aangegeven bij de betreffende artikelen en kunnen licht afwijken.
Levertijden van Post.nl binnen Nederland kunnen afwijken i.v.m. Covid-19 maatregelen van de overheid en Post.nl
Post.nl en wij rekenen op uw begrip voor eventuele vertragingen.
Levertijden België kunnen vertraagd zijn en zijn afhankelijk van de genomen maatregelen door uw en onze overheid / post bedrijven. 
Heeft u vragen of twijfels, laat het ons aub. weten voordat u besteld via het contact formulier.

Zorg goed voor elkaar en volg de aanwijzigen van uw (locale) overheid.

Team JB Memorials