Bezig met laden...

Bent u op zoek naar een ashanger van zilver? Dan gaat u deze op onze website zeker vinden. In onze ruime collectie vindt u een hangertje van 925 sterling zilver met of zonder asverwerking.

 

Ons assortiment ashangers van zilver

925 Sterling Zilveren 'Traan' Design Ashanger - Z006

In onze webshop kunt u terecht voor verschillende soorten as hangers van zilver. Zo bieden wij u bijvoorbeeld een uitgebreid assortiment 925 sterling zilveren ashangertjes die u, aan de hand van de meegeleverde vulinstructie, eenvoudig zelf kunt vullen met een symbolische hoeveel as van uw dierbare.

Daarnaast bieden wij u ook de mogelijkheid om te kiezen voor een van onze speciale ashangertjes van zilver. Dit zijn zilveren ashangers met zichtbare en onzichtbare asverwerking. De as wordt dan door ons in het sieraad verwerkt met een speciaal crystal hars. Na de asverwerking lijkt het alsof de as zich achter glas bevindt.

Uitgelicht: Onze zelf ontworpen Close2Me assieraden. Een serie prachtige exclusieve hangers met een luxe uitstraling, waarin de as van uw dierbare door ons wordt verwerkt.

Buiten onze hangertjes van echt zilver, kunt u bij ons ook terecht voor een zeer uitgebreide collectie RVS ashangers in zilverkleur.

 

Ashangers zilver van JB Memorials

 

Nog even alle voordelen van onze zilveren ashangers op een rijtje:

 

  • Ruime keuze 925 sterling zilveren assieraden die u eenvoudig zelf kunt vullen

  • Zilveren assieraden met speciale asverwerking

  • Onze eigen Close2Me collectie met prachtige exclusieve hangertjes

 

Ashanger zilver?

 

Indien u van plan bent een zilveren ashanger bij ons te kopen, neem dan eens een kijkje in onderstaande categorieën. Indien u hulp nodig heeft bij het maken van een keuze mag u ten alle tijde contact met ons opnemen via het Contactformulier.

 


Laatst bekeken producten