Bezig met laden...

Ketting graveren

 

U bent op zoek naar een ketting met een hanger die u kunt laten graveren? Dan hebben wij een ruime keuze aan producten voor u in de aanbieding. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan zowel RVS, titanium en zilveren ashangers, als gedenkhangers die vrijwel allemaal gepersonaliseerd kunnen worden door middel van een gravure.

U kunt bij ons dus terecht voor een prachtige ketting geschikt voor zowel man als vrouw.

 

Ketting graveren bij JB Memorials

 

Een gravure maakt een sieraad persoonlijk. Veel mensen kiezen daarom voor een ashanger of een gedenk hanger die gegraveerd kan worden. 

Op onze website vindt u een zeer uitgebreid assortiment ashangers en gedenk hangers die door middel van een gravure gepersonaliseerd kunnen worden. 

U kunt de ashangers bijvoorbeeld laten graveren met een naam en/of een datum van een dierbare overledene. Enkele ashangers zijn ook geschikt voor het graveren van een vingerafdruk of een stukje tekst in eigen handschrift. Neem bijvoorbeeld onze waterdichte ashangers met zeer uitgebreide graveer mogelijkheden. 

Daarnaast hebben wij ook gedenkhangers die u kunt laten graveren, met bijvoorbeeld een vingerafdruk van een dierbare of een tekening van uw kind. Ook zeer persoonlijk: een stukje tekst in eigen handschrift. 

Ketting graveren in het kort:

 

Waarom een ketting laten graveren?

 

  • Een gravure maakt uw sieraad persoonlijk en uniek

  • Ashangers die voorzien kunnen worden van een gravure

  • Gedenk hangers die gegraveerd kunnen worden met bijvoorbeeld een vingerafdruk of stukje tekst in eigen handschrift

  • Niet alleen voor het gedenken van een overledene, maar ook voor fijne bijzondere gebeurtenissen

 

 

Een ketting laten graveren?

 

Indien u graag een ketting met gravure bij ons wenst te kopen, kunt u het beste even rustig rondkijken in al onze categorieën. Wanneer u vragen heeft over het graveren van een sieraad kunt u contact met ons opnemen via het Contactformulier.


Laatst bekeken producten