Bezig met laden...

Bent u op zoek naar een doosje voor het opbergen van een kleine hoeveelheid as of een ander klein aandenken aan een dierbare? Dan heeft u wellicht interesse in een asbewaardoosje of memory doosje van JB Memorials.

Wij bieden u memory doosjes in verschillende soorten en maten, gemaakt van diverse materialen.
 

Onze asbewaardoosjes

Indien u thuis een kleine hoeveelheid as heeft van een geliefde overledene of van een overleden huisdier wilt u dit graag een mooi plekje geven in uw huis.

Wij bieden u de mogelijkheid om te kiezen voor een van onze bewaardoosjes. Deze doosjes zijn verkrijgbaar in verschillenden materialen. Zo vindt u bij ons memory doosjes van metaal, polystone, glas of kunsthars. Elk doosje heeft zijn eigen uitstraling en afwerking.

Een deel van onze collectie asbewaardoosjes is ook geschikt om te graveren met tekst of soms zelf met een foto.

Onze memory doosjes zijn niet geschikt voor het bewaren van losse as. Wel kunt u de as eerst in een zakje doen. Dit zakje kunt u dan bewaren in een van onze bewaardoosjes. In onze webshop vindt u ook speciale zijden zakjes die hier zeer geschikt voor zijn.

De bewaardoosjes zijn overigens niet alleen geschikt voor het bewaren van as van een overledene. U kunt ze ook vullen met een ander klein aandenken aan een dierbare of bijzondere gebeurtenis. Denk bijvoorbeeld aan een plukje haar of het eerste melktandje van uw kind.

Waarom een bewaardoosje van JB Memorials?

 

De voordelen van urn met foto:

 

  • Memory doosjes van verschillende materialen

  • Sommige geschikt voor gravure van tekst of foto

  • Geschikt voor het bewaren van een beetje as van een overledene

  • Ook zeer geschikt voor het bewaren van andere kleine herinnering, zoals een plukje haar of tandje van uw kind

     

Memory doosje kopen?

 

Bent u van plan om een asbewaardoosje bij ons te kopen? Kijk dan eens in deze categorie. Indien u vragen heeft met betrekking tot een van onze producten mag u altijd vrijblijvend contact opnemen via het Contactformulier.

 


Laatst bekeken producten